8.maijā Rīgas pusmaratons Biķernieku sporta bāzē

8. maijā ar Rīgas pusmaratonu sākas pirmais nacionālais skriešanas seriāls Skrien Latvija. Tajā apvienoti seši Latvijas pusmaratoni (21 km) un tautas skrējieni (apm. 5 km) to ietvaros: Rīga, Ventspils, Liepāja, Kuldīga, Valmiera, Sigulda.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

 

Rīgas pusmaratons tiek organizēts Biķernieku sporta bāzē, kas piedāvā aktīvas atpūtas iespējas ģimenēm ar bērniem, kā arī ļauj sarīkot īstas skriešanas sacensības. Sacensību ietvaros būs bērnu skrējieni no 0,3-0,9 km, 3,5 km jauniešu skrējiens, 5,5 km veselības skrējiens, 5,5 km nūjošana un klasiskā pusmaratona distance. 

 

Četras pirmdienas pēc kārtas plkst. 18.30, Rīgas motormuzeja auto stāvlaukumā (S. Eizenšteina ielā 6) aicināti visi, kuri gatavi doties kopīgā treniņā ar pilnvērtīgu iesildīšanos, lokanības vingrinājumiem un kopīgu skrējienu, vadoties pēc katra individuālās sagatavotības.

 

Treniņus vadīs un padomu katram interesentam sniegs pieredzējušais skrējējs, Latvijas eksrekordists pusmaratona distancē Ģirts Fogels. Pēc dabas būdams sabiedrisks un atsaucīgs, Ģirts labprāt dalās ar iekrāto pieredzi, tāpēc jebkuram skriešanas interesentam šie koptreniņi Biķernieku trasē būs labs pieredzes papildinājums gatavojoties gan tuvākiem, gan tālākiem startiem.

 

Piedalīties kopīgajos treniņos esat laipni aicināti pirmdienās:

11. aprīlī,

Reklāma
Reklāma

18. aprīlī,

25. aprīlī,

02. maijā.

  

Nepieciešams tik vien kā skriešanai piemērots tērps un atbilstoši apavi.

Gaidīts tiek katrs, kas vēlas doties pavasarīgā skrējienā.

Izbaudīsim kustību prieku kopā!

 

Vairāk informācijas www.rigaspusmaratons.lv