Velniņi izpārdod biļetes!

 

Teātrī RīBēJa MuTe Velniņu nedarbi! Vienu dienu – 11. martā RīBēJa MuTe saviem skatītājiem dāvā iespēju iegādāties biļetes ar 50% atlaidi uz mūzikla Velniņi izrādēm 19. martā un 3. aprīlī! 
Foto no www.ribejamute.lv

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto no www.ribejamute.lv

 

Galvenajās lomās – dziedātājas Aisha un Candy, Dižvelns – mūziķis Niks Matvejevs, Saimniece un saimnieks, bet 2. cēlienā arī Karaliene un Karalis aktrise Leonarda Ķestere-Kļaviņa un operas solists Jānis Apeinis, Laupītāji – operas solisti Imants Erdmans un Andris Lapiņš, Princese – dziedātāja Annija Putniņa, Velniņi un Jēriņi – Jāzepa Mediņa Rīgas 1. mūzikas skolas zēnu koris (diriģenta Romāna Vanaga vadībā).

 

Mūzikla „Velniņi“ izrādes VEF Kultūras pilī (Ropažu iela 2) notiek: 

16. martā pl.14.00,

19. martā pl.16.00,

3. aprīlī pl.12.00,

14. aprīlī pl.14.00,

1. maijā pl.12.00 un pl.16.00.

 

Mūzikls tapis pēc pazīstamās Rūdolfa Blaumaņa pasakas Velniņi motīviem, sadarbojoties divām izcilām radošām personībām – dzejniekam un tulkotājam Pēterim Brūverim un komponistam Valtam Pūcem.

 

Reklāma
Reklāma

Izrādes scenogrāfijas mākslinieks Kristians Brekte rosina paskatīties uz notikumiem mūsdienu bērna acīm, lai skaidrs top ikvienam bērnam, ka katrā cilvēkā kāds velniņš dzīvo un dzīvos laiku laikos. Spilgts un individuāls rokraksts redzams izrādes kostīmos. Kostīmu māksliniece - Liene Rolšteina. Izrādes horeogrāfs Andrejs Filipovs, izrādes režisors Juris Jonelis. Izrādē skan dzīvā mūzika, ko izpilda instrumentāla grupa komponista Valta Pūces vadībā!

 

Uz izrādi tiek aicināti vecāki ar bērniem vecumā no 5 gadiem.

Izrādi skatāmies 2 cēlienos.

 

Papildus informācija – www.ribejamute.lv

 

Biļetes uz visām RīBēJa MuTe izrādēm var iegādāties „Biļešu Paradīze“ kasēs (telefons: 90002000) vai Internetā: www.bilesuparadize.lv. Kolektīvos pieteikumus pieņemam pa telefonu 27049161.

 

RīBēJa MuTe ir projektu teātris, kuru 2005. gada 1. jūnijā dibinājis Rīgas domes Kultūras departaments. RīBēJa MuTe turpina īstenot interesantas un vērtīgas ieceres, tā paplašinot kultūras piedāvājumu un inteliģentas izklaides iespējas bērniem un vecākiem Latvijā.