Izstādē kailas 40 Latvijas skaistākās sievietes

Jaunatklātajā klubā – restorānā Dstyle Vecrīgā, Skārņu ielā 9, 8. oktobrī plkst. 21:00 atklās fotogrāfa Aleksandra Sokolova nakts foto izstādi. Izstādē būs aplūkojamas 40 kailas Latvijas skaistākās sievietes 40 mākslas darbos.

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

Izstādes atklāšanas pasākumā piedalīsies visas foto projekta modeles, kā arī pats pārsteidzošais mākslinieks Aleksandrs Sokolovs. Par muzikālo noformējumu rūpēsies kluba Dstyle rezidenti Rise un Milk Magic. DJ Ella laika posmā no plkst. 21:00 - 23:00 piedāvās savu radio šovu Capital FM viļņos 94,9, kura ietvaros notiks intervija ar Aleksandru Sokolovu.

Intervijā savu dalību var pieteikt ikviens radio klausītājs šīs nedēļas laikā sūtot savus jautājumus fotogrāfam uz e- pasta adresi management@dstyle.lv.

Reklāma
Reklāma


Pārsteigumi turpināsies un izstāde būs skatāma arī 9. oktobra naktī.

Klubs – restorāns tika atvērts apmeklētājiem š.g. 1. oktobrī. Dstyle jeb Dionīsa stils saimnieces ir dziedātāja Eīna Fūrmane un uzņēmēja Santa Kola. Dstyle ir vieta cilvēkiem, kuri vēlas ne tikai izklaidēties, bet arī saturīgi pavadīt laiku. Darba dienu vakaros šeit notiks kino vakari, salsas nodarbības un dažādi citi tematiski pasākumi, savukārt piektdienās un sestdienās par kvalitatīvu mūziku gādās tādi pazīstami dīdžeji kā Rise, Ksenia, Kamikadze, Milk Magic, kā arī DJ Ella. Reizi mēnesī klubā savus pasākumus rīkos Bogdan Taran un DJ Crash. Viesosies arī ārzemju mākslinieki un dīdžeji, notiks vietējo mākslinieku izstādes, kā arī dažādi ar modi un stilu saistīti pasākumi. Vakaros darbosies face control, jo ieeja klubā paredzēta no 21 gada vecuma.

Dstyle telpās ir ierīkota arī radio studija, kurā saimnieko DJ Ella. No turienes piektdienu vakaros notiks tiešās translācijas radio Capital FM 94,9 ēterā.