Rīgā notiks pirmais Labo Domu un Sajūtu festivāls MÁDARA

14. augustā no plkst. 14.00 uz AB Dambja dienas un nakts garumā iedzīvosies daba, mūzika un to radītās sajūtas un norisināsies pirmais Labo Domu un Sajūtu festivāls MÁDARA.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Dienas pirmajā pusē festivāla apmeklētāji baudīs vasaras dabīgās veltes un  gatavos skaistumam, veselībai un ziemas vakariem noderīgas lietas Ziepju, Skrubju, Smaržu, Tējas u.c. darbnīcās. Ērenpreiss būs uzslējis Velo konstruēšanas darbnīcu, kamēr laiskākie baudīs sestdienas atpūtu pie novusa, galda hokeja, dambretes, kārtīm un Ludo āra spēlēm. Bērni varēs dauzīties un darboties Herbāriju, Ludo spēļu, Evitas Vildes leļļu darbnīcās un klausīties Annas Sakses pasakas par ziediem.


Par īpašu dabas atmosfēru rūpēsies I-dejas mājas dejotāji, VJ Plan un dabas un lauku labumu tirdziņš, tāpat uz vietas būs iespējams iegādāties Ērenpreiss velosipēdus,  INCH apģērbu un MAMMU šalles.


Vakarā dabai par godu uzstāsies mākslinieki Goran Gora, Alise Joste, El-Mars, Martin Confused u.c., bet par vasaras ballīti līdz rītausmas smaržai rūpēsies DJ Artūrs Mednis un MADARA Drinks kokteiļi sadarbībā ar klubu PIENS.


Festivāla laikā apmeklētājiem būs iespēja atbrīvoties no MÁDARA vai jebkuras citas kosmētikas tukšajiem iepakojumiem, kas uzreiz pēc pasākuma aizceļos uz otrreizēju pārstrādi un pārtaps jaunās praktiskās lietās, ko vēlāk varēs aplūkot MÁDARA veikalos.
Ieeja festivālā bezmaksas!

Reklāma
Reklāma


Piesakies www.facebook.com/ecomadara, lai uzzinātu par visiem jaunumiem, pārsteigumiem un mūziķiem, kas tiks vēl izziņoti vēlāk!


N.B. Iesakām uz festivālu doties ar velosipēdiem vai sabiedrisko transportu, lai nerastos problēmas ar auto novietošanu.