Augustā uz Jūrmalas skrituļmaratonu!

Augustā unikālu sporta pasākumu sērija trīs nedēļas nogales Jūrmalā pulcēs gan profesionālus sportistus, gan amatierus un ģimenes ar bērniem, kuriem ir tuvs aktīvs dzīves veids. 7. augustā norisināsies Vitamax velomaratons, 15. augustā — Baltic Miles skriešanas maratons, bet 22. augustā — Spice skrituļmaratons. Pasākumi ir unikāli ar to, ka daļa distances norisināsies jūras piekrastē, savukārt šāda mēroga skrituļmaratons Latvijā notiks pirmo reizi.

Dažādus krāsojamos zīmējumus skati sadaļā Rotaļas ar bērniem! Ilustrācija: Jānis Beķeris, mammam.lv/tetiem.lv

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Dažādus krāsojamos zīmējumus skati sadaļā Rotaļas ar bērniem! Ilustrācija: Jānis Beķeris, mammam.lv/tetiem.lv

„Jūrmalas 32 kilometrus garais liedags, mērenais klimats un baltās smilšu pludmales piesaista daudzus mierīgās atpūtas cienītājus. Tomēr mūsu pilsēta ir arī lieliska vieta sportiskām aktivitātēm, tādēļ par tradīciju vēlamies iedibināt sporta pasākumu sēriju, kas būtu saistoša gan Latvijas iedzīvotājiem, gan arī ārvalstu viesiem. Jūrmalai ir vēl daudz iespēju, ko piedāvāt tūristiem, un mums joprojām ir neizmērojamas attīstības potenciāls,” saka Jūrmalas pilsētas domes priekšsēdētājs Romualds Ražuks.

Visi trīs maratoni ir organizēti tā, lai gan profesionāls sportists, gan ģimenes ar bērniem varētu izbaudīt aktīvu atpūtu svaigajā jūras gaisā. Gan riteņbraukšanas, gan skriešanas, gan skrituļslidošanas sacensībām tiek piedāvāti dažādi distanču garumi, kuru pievarēšana būs pa spēkam ikvienam. Vitamax velobraucienā tiks piedāvāti 3 distanču garumi — 14 km, 40 km un 90 km, Baltic Miles skriešanas maratonā — 5 km, 21 km un Bērnu skrējiens, bet „Spice” skrituļmaratonā — 10 km, 20 km un Bērnu sacensības. Savukārt pašiem mazākajiem bērniem darbosies bērnu pilsētiņa, kurā vecāki varēs atstāt bērnus drošā uzraudzībā, kamēr paši piedalīsies sacensībās.


Plašāka informācija un reģistrācija mājas lapā www.maratoni.lv
 

Reklāma
Reklāma