Rīgas Bērnu festivāls tuvojas!

Šī gada 3.jūlijā, plkst. 11:00, Vērmanes dārzā uz notiks bezmaksas koncerti bērniem, kur uzstāsies bērnu popgrupa Dzeguzīte ar itāļu māksliniekiem, konkursa Jaunās zvaigznes laureāti, Knīpas un Knauķi, Jelgavas Jauniešu Bigbends, jaunie talantīgie bundzinieki no Drums Clinic, kā arī gaidāmi viesi no Igaunijas džeza grupa Nommann Brothers, kuru vada leģendārais igauņu kontrabasists Toivo Unts!

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

Festivāls Rīgas Ritmi jau trešo gadu pēc kārtas rīko īpašu pasākumu pašiem mazākajiem rīdziniekiem un pilsētas viesiem. Šogad vecāki ar savām atvasēm tiek aicināti Vērmanes dārzā, lai ne vien vērotu iemīļotus Latvijas bērnu ansambļus un atzītus festivāla Rīgas Ritmi 2010 māksliniekus, bet arī paši priecātos un piedalītos koncertā, kā arī iegūtu pozitīvas emocijas. Uz skatuves kāps Latvijas jaunie mākslinieki, kas priecēs savus vienaudžus, viņu vecākus un citus koncerta viesus ar skanīgām dziesmām un enerģiskām dejām. Šī gada jaunums: kopā ar mazajiem māksliniekiem muzicēs arī festivāla Rīgas Rimi 2010 viesi –   itāļu džeza mākslinieks Augusto Pirodda izpildīs populāru itāļu bērnu melodiju kopā ar latviešu bērnu popgrupu Dzeguzīte.


Bērni varēs spēlēt mazās bundziņas, būs iespēja arī zīmēt, dejot, iejusties mākslinieka tēlā, fotografēties un priecāties kopā ar visiem. Tāpat piedalīties konkursos un vinnēt balvas un saņemt aktuālāko informāciju par festivālu, koncertiem un lieliskajām iespējām, ko sniedz Rīgas Ritmi 2010.


Ideja par Rīgas Bērnu festivālu organizatoriem radās, vērojot jaunos māksliniekus festivāla Rīgas Ritmi meistarklasēs un konkursa Jazz Stage skatītāju rindās. Bērni ar degsmi vēroja māksliniekus muzicējam, tādēļ festivāla rīkotāji lēma dot iespēju baudīt labu mūziku arī pašiem mazākajiem talantiem, veltot viņiem īpašu pasākumu programmu.


Papildus informācija www.rigasritmi.lv
 

Reklāma
Reklāma