Labākā dāvana šefam – Atkritumu savācēja piedzīvojums!

SIA E Group, kas plašākai Latvijas sabiedrībai pazīstama kā DāvanuServiss.lv, paziņo, ka ir noslēgts sadarbības līgums ar SIA Eko Rīga. Līgums paredz, ka turpmāk DāvanuServiss.lv saviem klientiem varēs piedāvāt tādu piedzīvojumu dāvanu kā Atkritumu savācēja piedzīvojums.

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

Šādas dāvanas ideja nākusi no starptautiskās alianses Global Experience Aliancce, kurā apvienojušies katras valsts lielākie piedzīvojumu dāvanu pārdevēji un kurā, kopš 2009 gada, ir uzņemta arī SIA E Group.

„Dāvana – Atkritumu savācēja piedzīvojums lielu popularitāti ieguvusi Čehijā. Tur to kolēģi dāvina saviem priekšniekiem, sievas – saviem vīriem. Tā ir populāra dāvana arī vecpuišu ballītēs. Visgrūtāk, saņemot šāda veida dāvanu, ir pārkāpt pāri savam lepnumam, taču ļoti daudzi lauž savus stereotipus un pierāda dāvinātājiem, ka spēj to izdarīt, kas ir arī mērķis šādam pakalpojumam. Pats piedzīvojums ir  pietiekami neparasts un spilgts, lai dāvanas saņēmējs to atcerētos varbūt pat visu dzīvi. Dāvana „Atkritumu savācēja piedzīvojums” maksā 55 latus”, informē www.davanuserviss.lv projektu vadītāja Diāna Struce.

Eko Rīga darbinieks bija super, visu dienu stāstīja kuriozus atgadījumus no savas pieredzes. Pēc šīs dienas mana attieksme pret atkritumu savācēju darbu ir stipri mainījusies – līdz šim domāju, ka tas ir kaut kas ļoti netīrs un smirdīgs, bet tā nav.

Reklāma
Reklāma

Latvijā vienīgais, kas šo dāvanu jau ir izmantojis, ir divdesmitgadīgais Mārtiņš Mellakauls no Rīgas. Lūk, ko pēc izbaudītā piedzīvojuma, stāsta Mārtiņš: „Sākumā nedaudz baidījos satikt kādu pazīstamu cilvēku, jo apziņa, ka tu vāc atkritumus, sākumā liek justies neērti, pat ja tas ir tikai piedzīvojuma dēļ. Bet es ātri pieradu un tas likās ļoti jautri. Eko Rīga darbinieks bija super, visu dienu stāstīja kuriozus atgadījumus no savas pieredzes. Pēc šīs dienas mana attieksme pret atkritumu savācēju darbu ir stipri mainījusies – līdz šim domāju, ka tas ir kaut kas ļoti netīrs un smirdīgs, bet tā nav. Katrā ziņā – automehāniķa darbs ir daudz netīrāks. Šī ir ļoti piemērota dāvana kādam valdonīgam priekšniekam. Pats galvenais – lai apdāvināmajam ir laba humora izjūta!”

Sīkāk par šo piedzīvojumu dāvanu var izlasīt: www.davanuserviss.lv

Par SIA E Group:
Uzņēmums, kura īpašnieks ir UAB AAH, šobrīd darbojas tādās valstīs kā Polija, Latvija, Lietuva un Igaunija. Latvijas klientiem uzņēmums jau divus gadus piedāvā dāvanas vairāk kā 160 dažādu aktivitāšu veidā.


Informāciju sagatavoja: Ieva Kozlovska, tālr.: +371 2 9561366, e-pasts: ieva@tirgzinis.lv