Grāmata ar uzdevumiem iedvesmai un izaugsmei – “EsMe”

“Apgāds Zvaigzne ABC” laidis klajā grāmatu “EsMe. LabSajūtas un sirdsApziņas labirintus ejot”. Grāmatas autore ir Aija Bandere, neiroplastikas, psihosomatikas un cilvēka apziņas pētniece. Šī ir viņas pirmā grāmata, un Aija to veltījusi sievietēm, aicinot veidot veselīgu pašapziņu un atgriezties pie savas būtības.
Grāmatas autore Aija Bandere sava veikuma atklāšanas pasākumā
(FOTO: Aigars Truhins)

FOTO: Publicitātes foto

Grāmatas autore Aija Bandere sava veikuma atklāšanas pasākumā (FOTO: Aigars Truhins)

Autore saka: “Grāmatā esmu iekļāvusi savas dzīves notikumos gūtas atziņas, kas lasītājām palīdzēs izprast, kā veidojas nospiedumi cilvēka apziņas labirintos. Un kā šādi nospiedumi savukārt ietekmē cilvēka attieksmi pret notikumiem viņa dzīvē. 

Grāmatā es piedāvāju veikt praktiskus uzdevumus, lai lasītājas varētu atklāt savas destruktīvās domformas un izlemt, ko ar tām iesākt. 

Tādā veidā tiek atmests viss svešais un iegūta brīvība būt īstai un pašai. 

Praktisko uzdevumu mērķis ir veidot dziļu sarunu pašai ar sevi, ļaut sajust sevi un rast atbildes uz ļoti personiskiem jautājumiem.

Man gribas iedvesmot lasītājas. Gribas, lai pēc grāmatas izlasīšanas sievietes pārskatītu savas “dzīves mugursomas” saturu un izveidotu savu resursu krājumu.”

Reklāma
Reklāma

 

Izlasījušas Aijas Banderes grāmatu “EsMe. LabSajūtas un sirdsApziņas labirintus ejot”, lasītājas spēs veiksmīgāk organizēt savu ikdienu, mainīt nevēlamos ieradumus, saskatīt notikumus un sajūtas tādas, kādas tās ir, pateikt “nē” un kļūt “ērtai” pirmām kārtām sev nevis citiem.  
 

Aija Bandere ir ieguvusi uzņēmējdarbības vadības bakalaura grādu RISEBAA, profesionāla kouča kvalifikāciju Erickson Coaching International skolā un apguvusi digitālo un sociālo mārketingu LU. Papildus viņa apguvusi dažādas ezotēriskās zināšanas, tai skaitā bioenerģētiku, numeroloģiju, taroloģiju, metaforiskās kārtis, mandalu terapiju un citas zinības. Aija uzstājas kā lektore dažādos publiskos un privātos pasākumos un vada pasākumus gan Latvijā, gan citur pasaulē.