Izdevniecība "Latvijas Mediji" laidusi klajā jaunu grāmatu “Krāsu mošķis iet bērnudārzā“

Izdevniecība "Latvijas Mediji" laidusi klajā katalāņu rakstnieces un ilustratores Annas Ļenasas bērnu grāmatu “Krāsu mošķis iet bērnudārzā.” No katalāņu valodas tulkojusi Dace Meiere.
Soli pa solim Mošķis kopā ar lasītāju iepazīs bērnudārza telpas un nodarbības, un drīz visas bailes pazudīs!

FOTO: Publicitātes foto

Soli pa solim Mošķis kopā ar lasītāju iepazīs bērnudārza telpas un nodarbības, un drīz visas bailes pazudīs!

Bērnudārzs? Kā tur būs? Krāsu Mošķis ir mazliet satraucies. 

 

Krāsu mošķa piedzīvojumi turpinās. Šoreiz Mošķim, kura kažoka krāsa mainās līdz ar noskaņojumu, jādodas bērnudārzā, bet viņš pat nezina, kas tas ir! Vai tie ir bīstami džungļi? Noslēpumaina pils ar briesmoņiem? Lidojošs burvju mākonis? Soli pa solim Mošķis kopā ar lasītāju iepazīs bērnudārza telpas un nodarbības, un drīz visas bailes pazudīs!

 

Anna Ļenasa (Anna Llenas) ir mākslas terapijas speciāliste, ilustratore un grafiskā dizainere. "Krāsu mošķa" sērijas grāmatas viņa veidojusi, izmantojot otrreiz lietojamus materiālus – avīžu izgriezumus, papīru, kartonu un krāsas, parādot, ka patiesai jautrībai vajag maz – tikai izdomu. Katrs lasītājs varēs radīt arī pats savu krāsu mošķi.

 

Grāmata “Krāsu mošķis” ieguva 1.vietu Latvijas Nacionālās bibliotēkas lasīšanas veicināšanas programmas “Bērnu, jauniešu un vecāku žūrija” 2020. gada rekomendēto grāmatu kolekcijā (kategorijā 5+) un iekļauta International Literacy Association/Children’s Book Council 2019. gada ieteicamo grāmatu sarakstā. 

 

Reklāma
Reklāma

Anna Ļenasa dzimusi Barselonā, apguvusi mākslas psihoterapiju un psihosociālo izglītību Pompeu Fabras Universitātē un pašlaik darbojas kā skolotāja un mākslas terapeite, kas specializējusies mākslā un emocionālajā audzināšanā. Anna ir sarakstījusi un ilustrējusi grāmatas, kuras maziem un lieliem palīdz izprast savu emociju pasauli.

 

Tulkojums tapis un grāmata izdota,
pateicoties Ramona Ļuļa institūta finansiālajam atbalstam. 

 

Meklējiet grāmatu izdevniecības mājas lapā.