Ļaujot attīstīties bērna talantam, atbalstot un uzklausot viņu, kopīgiem spēkiem top mammas un dēla grāmata

Sintija Circene nu jau sevi var saukt par liepājnieci, jo tieši pirms diviem gadiem viņa ar dēlu pārcēlās no Latgales uz dzīvi Liepājā. Pārceļoties Sintija turpināja vadīt uzņēmumu attālināti, bet brīvajā laikā plānot un organizēt pasākumus sievietēm un māmiņām savā draudzības studijā “SISE”. Šobrīd, papildus apgūstot dūlas profesiju, kas ir atbalsts jaunajām un topošajām mammām, Sintija cer izveidot Liepājas māmiņu klubu.
Ļaujot attīstīties bērna talantam, atbalstot un uzklausot viņu, kopīgiem spēkiem top mammas un dēla grāmata

FOTO: Publicitātes foto

Sākoties attālinātajām mācībām, daudz laika pagājis dēla Viestura izglītošanā. Viesturs savas skolas gaitas pavada Draudzīgā aicinājuma Liepājas pilsētas 5. vidusskolā. Nu jau noslēdzot mācības 2. klasē, aktīvi darbojoties un trenējoties Liepājas Futbola skolā, viņam atliek laiks arī savam hobijam – zīmēšanai. 

 

 

Kopā ar mammu Sintiju viņi ir radījuši “VDizainu” – unikālus zīmējumus Viestura izpildījumā, kurus var iegādāties uzdrukātus uz katra paša individuāli izvēlēta produkta: krūzes, cepures, jakas u.tml. Vairāk par produktiem: https://vdizains.lv/ vai “Facebook” lapā “VDizains”.

 

 

Redzot bērna prieku par katru pasūtīto kreklu, Sintija nespēja dēla zīmējumus saglabāt vienkārši mapē kaut kur datorā. Tieši tā radās iedvesma grāmatas rakstīšanai, un vārds pa vārdam, teikums pa teikumam un klāt pie Viestura zīmējumiem, līdz tapa skaista pasaka par draudzību – “Taiko”

“Taiko” ir brīnumains stāsts par draudzību, sapratni un palīdzības sniegšanu viens otram.

Grāmata noderēs gan kā vakara pasaciņa mazākajiem lasītājiem, gan kā lasāmviela nu jau skolēniem lāsītprasmju uzlabošanai. Grāmata ir īpaša tieši ar to, ka spēj piesaistīt bērnus, rosinot domāt radoši, iztēloties notikumu gaitu, kā arī priecāties par katru patstāvīgi izlasīto teikumu.

 


 

“Taiko” iepspējams iegādāties “Latvijas grāmatā”, Jāņa Rozes grāmatnīcā un Buki.lv.


 

“Mēs ar dēlu ticam un zinām, ka mums katram ir paredzēts kāds brīnums dzīvē. 

Esam priecīgi, nesot Liepājas vārdu tālāk plašajā pasaulē, jo grāmatiņu iegādājas ne tikai Latvijā dzīvojošie cilvēki, bet arī Anglijā un Nīderlandē, tagad jau arī Vācijā mītošie latvieši.

Uzskatu, ja ir laiks, iespējas un vīzija par talanta īstenošanu un attīstīšanu, vecākiem noteikti jāpalīdz bērnam virzīties tālāk. Domāju, ka “VDizains” un grāmata nav pēdējais mūsu kopdarbs ar Viesturu. Viņa talantu noteikti virzīšu tālāk un, cik vien varēšu, atbalstīšu ideju īstenošanā, tāpat kā viņš šobrīd to dara ar manām idejām. 

Mums ir patiess prieks par panākumiem, un, cerot uz iedvesmu un turpmāko sadarbību, drīzumā nāksim klajā ar jaunāko mūsu darbu.”