Atmiņu grāmata ''Hip-hip-urrā! Klāt tava dzimšanas diena!” kā bērna īpašo ikdienas mirkļu krātuve

Atmiņu grāmatas autore ir 3 bērnu mamma, kas radījusi grāmatu atmiņu krāšanai par bērniņu no viņa dzimšanas brīža līdz 10 gadiem.

 

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Autorei jau sen bijis sapnis radīt tādu grāmatu, kur būtu iespēja krāt atmiņas par augošo mazuli arī pēc gada, divu, piecu gadu vecuma, jo ir tik daudz jautru un nozīmīgu brīžu vecumposmā līdz 10 gadiem. Ikdienas steigā mēdzam palaist garām iespēju “iekapsulēt” tos mazos prieka mirklīšus, kas ikdienā izraisījuši smieklu vētru un sajūsmu. Grāmatas autore tic, ka tieši šie mazie, ikdienišķie mirkļi ir tie paši īpašākie, kuros slēpjas patiesā laime.

Grāmata tapa ar domu palīdzēt māmiņām ar atmiņu krāšanu par augošo mazuli, iesaistot procesā arī tēti, vecmāmiņas un vectētiņus, un pārējos tuviniekus, kas dzīvo līdzi bērnam, augot un attīstoties. Tādējādi grāmata tika veidota ar akcentu uz bērniņa pirmajām 10 dzimšanas dienām, jo tieši dzimšanas dienas ir tās, kurās parasti visi tuvie sapulcējas kopā - īstais mirklis, kad dalīties atmiņās, spilgtākajos mirkļos un pārdomās par mazo gaviļnieku.

Grāmata satur 11 nodaļas, kur pirmā no tām ir veltīta bērniņa gaidību laikam un ienākšanai pasaulē, savukārt pārējās desmit atvēlētas pa vienai katram dzīves gadam. Grāmatā ir arī pārsteigumlapas. 

Grāmatas autore Dace novēl, lai grāmatas praktiskās darbošanās iespējas ienes daudz līksmības un mīļuma ikvienā ģimenē kā svētkos, tā ikdienā, un tic, ka grāmata kalpos par unikālu atmiņu krātuvi, ko pēc gadiem, bērnam izaugot lielam, būs iespēja izpētīt, tādējādi izdzīvojot jaukos pagātnes brīžus atkal un atkal. 

Simboliskais sapņu ķērājs, kas caurvij grāmatas lappuses, lai ir atgādinājums būt drosmīgiem, sapņot lielus sapņus, nebaidīties atklāt savas dziļākās vēlmes, būt atklātiem vienam pret otru un kopā sasniegt virsotnes. 

Reklāma
Reklāma

Grāmatas autore un 3 bērnu māmiņa no sirds novēl, lai visi mūsu un mūsu bērnu sapņi piepildās! 

Atmiņu grāmata kalpos kā lieliska dāvana uz bērniņa raudzībām, gada jubileju, kristībām un citās vecākiem nozīmīgās dienās. 

Grāmatu iespējams iegādāties Jāņa Rozes grāmatnīcās, Globusā, veikals "Micars", kā arī hip hip urraa studijā Aizkrauklē. Savukārt, iegādājoties grāmatu caur ģimenes un audžu ģimenes atbalsta biedrību "DOMUS", 5 eiro tiks automātiski ziedoti labdarībai bērniņiem ar autismu Jēkabpils novadā. 

Grāmatu iespējams pasūtīt arī caur FB lapu Hip hip urraa dāvanu veikals un radošā studija un mājas lapu www.hiphipurraa.com, kā arī caur Jāņa Rozes mājas lapu.