Rakstnieka, aktiera, režisora, teātra pedagoga Hermaņa Paukša grāmata "Eņģeļu medības"

Izdevniecība "Latvijas Mediji" laidusi klajā rakstnieka, aktiera, režisora, teātra pedagoga un Dramaturgu teātra vadītāja Hermaņa Paukša "Vakara Romāna" sērijas grāmatu "Eņģeļu medības"

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Eņģeļa medībasVakara Romānu sērijā iznāk jaunākie, latviešu autoru, “Vakara Romāna” konkursa laureātu darbi. Konkursa mērķis ir veicināt latviešu oriģinālliteratūras tapšanu, izdodot aktuālas, mākslinieciski augstvērtīgas, interesantas un vizuāli pievilcīgas grāmatas. Sērijas ietvaros, reizi mēnesī iznāk grāmatas par mīlestību un naidu, sarežģītām attiecībām, noziegumiem, ar neparedzētiem sižeta pavērsieniem.

 

Pēc ilgstošas mācīšanās ārzemju prestižākajās skolās un augstskolās Latvijā atgriežas viesnīcu tīkla īpašnieka Andreja Ozolkalna vienīgais dēls Raimonds. Sēdēdams tēva kabineta priekštelpā, viņš pēkšņi ierauga meiteni, kurā neprātīgi iemīlas no pirmā acu uzmetiena. Kā rīkoties? Raimonds nešaubās, ka spēs iegūt šīs meitenes pretmīlu, taču nevēlas viņai tuvoties kā viesnīcu tīkla īpašnieka dēls un vienīgais mantinieks. Sākas sarežģīta spēle, kurā tiek iesaistīts arī tēvs un citi viesnīcas darbinieki… 


“Hermaņa Paukša "Eņģeļu medības" ir pasaka un vienlaikus pasakas parodija romantisks Pelnrušķītes un prinča inkognito stāsts ar labu devu smaidīgas ironijas par tradicionālajām attiecību klišejām un trīskārši laimīgām beigām,” par grāmatu saka kultūras žurnāliste Linda Kusiņa-Šulce.

Reklāma
Reklāma


Hermanis Paukšs savas literārās darbības sākumā rakstījis satīrisku dzeju un prozu, vēlāk pievērsies dramaturģijai. Visbiežāk iestudētais latviešu mūsdienu dramaturgs gan Latvijā, gan ārpus tās. Daļa Paukša darbu adresēti bērniem un pusaudžiem. "Eņģeļu medības" ir autora devītais romāns.

 

Ieskaties: https://veikals.la.lv/