Grāmata mazajiem lasītājiem: Līzelote negrib mazgāties

Bagātīgi ilustrēta jautra pasaka bērniem par gotiņas Līzelotes piedzīvojumiem. Grāmatas autors Aleksandrs Štefensmeijers.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Līzelote negrib mazgātiesLīzelote un viņas lauku sētas draugi spēlējoties ir pamatīgi nosmulējušies. Tāpēc pirms došanās pie miera saimniece visiem uzsauc: “Marš vannā!” Vienīgi Līzelote negrib mazgāties. “Pietiks, ja es nomazgāšos tā, kā to dara kaķi,” viņa domā. Taču saimniece to nepieļauj un mēģina nomazgāt Līzeloti ar dārza šļūteni. Vai Līzelotei šāda mazgāšanās sagādās prieku? 


Mākslinieka Aleksandra Štefensmeijera bilžu grāmatas par gotiņu Līzeloti ir ļoti iemīļotas gan Vācijā, gan citur pasaulē. 

 

Autors: Aleksandrs Štefensmeijers dzimis 1977. gadā Austrumvestfālenē, Vācijā. Viņš studējis  Minsteres universitātes Dizaina nodaļā un sācis strādāt par ārštata ilustratoru vēl būdams students. Aleksandrs Štefensmeijers radījis daudzus stāstus ar ilustrācijām par gotiņas Līzelotes piedzīvojumiem. Viņa pirmā grāmata ar nosaukumu “Līzelote spēlē paslēpes” ir pasaulē labi pazīstams bestsellers. Mūsdienās Aleksandrs Štefensmeijers dzīvo un strādā Minsterē kā autors un ilustrators. Grāmatiņas par Līzelotes piedzīvojumiem tulkotas 21 valodā, bet Šveices kalnos Menlihenē ir izveidots Līzelotes atrakciju parks bērniem.

Reklāma
Reklāma

 

Ieskaties: https://veikals.la.lv/