Apgāds "Lietusdārzs" izdevis jaunu grāmatu "Mēs visas esam dievietes"

Apgāds “Lietusdārzs” izdevis grāmatu ar valdzinošu nosaukumu: “Dievietes nenoveco”. Sievietēm un par sievietēm?

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Jā gan, un ir vērts uzreiz pievērst uzmanību autores Kristiānas Nortrapas ievadā teiktajam: “Grāmata “Dievietes nenoveco” ir paredzēta visu vecumu sievietēm, kuras izbauda dzīvi un labprāt grib piedzīvot to, ka tā kļūst vēl labāka. Es nevēlējos rakstīt tādu grāmatu par sieviešu veselību, kas viņās izraisītu bailes no novecošanas, un stāstīt, kā sagatavoties briesmām, kas ar tām varētu atgadīties[..]. Nevēlējos saskaldīt sievietes ķermeni gabalos un ieteikt sievietēm izmantot desmit ieteikumus, lai šis gabals nesabruktu vai tā sistēma neizietu no ierindas.”

Šīs grāmatas lielākā vērtība ir autores prasme vēstīt par sievišķību kā vienu lielu veselumu, ko iespējams uzturēt spēkā jebkurā mūža posmā.

Autore ir pārliecināta: tēlaini izsakoties, katra sieviete ir pārlaicīga dieviete. Viņa mudina lasītājas atbrīvoties no ierastajiem priekšstatiem par laika ietekmi un vecuma noteiktajiem ierobežojumiem.

 

Kristiāna Nortrapa ir medicīnas doktore, speciāliste sieviešu veselības jautājumos, kura gadu desmitu ilgā praksē guvusi bagātīgu ārstes pieredzi, ko šajā grāmatā izmanto, lai iedrošinātu sievietes dzīvot pāri laikam.

Viņai ne prātā nenāktu kādu pacienti apveltīt ar ārsta kabinetā dažkārt dzirdamo ledaina ūdens šaltij līdzvērtīgo atzinumu: “Jūsu vecumā... Ko gan jūs vēl gribat?!” Viņa līksmi un iedvesmojoši sniedz padomus, kuru būtību lieliski izsaka grāmatas apakšvirsraksts: “Sievišķā magnētisma, vitalitātes un pašrealizācijas slepenās receptes”.

Reklāma
Reklāma

Attiecības, emocijas, veselība, ēdiens, menopauze, kustības, skaistums – šie sievietēm būtiskie jēdzieni atrodami arī šajā izdevumā, taču vēstījums atšķiras no ierastajām žurnālu un grāmatu pamācībām, kā “rīkoties” ar savu ķermeni vai dvēseli. Autore savu stāstījumu veido tā, lai lasītāju ievirzītu procesā, kas ļauj atklāt savu pārlaicīgās dievietes patību un līdz ar to iegūt brīnišķīgu saskaņu it visā – attiecībās, emocijās, veselībā, labklājībā, seksualitātē, īsi sakot – pilnasinīgā, priekpilnā dzīvē.

 

Latvijā pazīstamā cigun instruktore un rekonektīvās dziedināšanas praktizētāja Maira Gūtmane šo izdevumu vērtē augstu: “Fantastiska grāmata, kuru iesaku ikvienai sievietei, kas apmaldījusies, meklējot atbildes uz jautājumu “Kas es esmu ar saviem 50+”. Ja mēs saprotam, ka piedzīvojam savu realitāti, tai skaitā savu veselību, atbilstoši savam paštēlam, tad šīs lieliskās grāmatas autore piedāvā tev iespēju mainīt savu apziņu uz Dievietes apziņu. Dievietes ir mūžīgi jaunas, vai ne? Dievietes tiek mīlētas, Dievietēm ir lieliska pašsajūta un veselība. Dievietēm ir viss, kas viņām nepieciešams, lai dzīvotu lielisku dzīvi. Jaunajam apziņas stāvoklim seko izmaiņas apkārtējā pasaulē! Un menopauzes untumu nomocītas, stresa pilnas, nogurušas, neapmierinātas sievietes vietā tu iegūsi laimīgu dievieti! Ir taču vērts pamēģināt, vai ne, ģeniālā Dieviete!”

Te nu jūs esat, krustcelēs, un jums ir jāpieņem lēmums par to, kāda turpmākajos gados būs jūsu dzīve. Tas, ka tagad lasāt šo grāmatu, ir pierādījums tam, ka jūsu iekšējā sakrālā dieviete nu vēlas pārņemt vadību. Es to saku ar lielu pārliecību, jo esmu dzīvojusi gana ilgi, lai zinātu, ka nejaušību vienkārši nav. Ja jūs nopietni nedomātu par pārmaiņām savā pieejā dzīvei, jūs tagad nebūtu kopā ar mani.

Kristiāna Nortrapa

 

No angļu valodas tulkojusi Dace Vanaga.