Guntara Rača skaitāmpantu grāmata "Kad neviena nav mājās…"

Izdevniecība “Latvijas Mediji” Rīgas svētku nedēļā laidīs klajā un prezentēs Guntara Rača skaitāmpantu grāmatu “Kad neviena nav mājās…”. Grāmata piedāvās apgūt alfabētu ar skanīgiem pantiem, jo tajā katram alfabēta burtiņam veltīts skanīgs un jautrs dzejolis. 

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Kad neviena nav mājās
Katru rītu, kad bērni ir devušies uz skolu, bet vecāki ir jau ceļā uz darbu, Jansonu ģimenes “Enkuru” mājās notiek dīvainas un neparastas lietas. Priekšmeti mājās un piemājas dārziņā atdzīvojas, satiekas ar kukaiņiem un piemājas mežā dzīvojošajiem dzīvnieciņiem. Nelielajā, bet mājīgi iekārtotajā divstāvu ģimenes mājā vislielākā kņada un rosība sākas tad, kad neviena nav mājās.  

Kad neviena nav mājās
Grāmatas autors Guntars Račs: “Šonedēļ klajā nāks kāda, manuprāt, jauka un neparasta grāmatiņa mazajiem, kuri vēlas interesantā veidā apgūt alfabētu "Kad neviena nav mājās…", kur manus alfabēta burtiņu inspirētos, mazliet negantos pantiņus atraktīvi un oriģināli ilustrējusi māksliniece Daina Jurķe.” Grāmatā atradīsiet 33 jautrus skaitāmpantus – pa vienam katram alfabēta burtiņam. 

 

Reklāma
Reklāma

Atveriet acis, atveriet ausis,
Apauniet apavus kājās! 
Atminiet to, kādi brīnumi notiek,
Ak, kad neviena nav mājās!