Bērniem jauna grāmata - "Ziemassvētku vecīša stāsts"

Apgāds ”Jumava” laidis klajā Džozefa A. Makalo grāmatu, ko no angļu valodas tulkojusi Ieva Jansone - Pīlāce ”Ziemassvētku vecīša stāsts”.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Ziemassvētku vecīša stāsts” ir lieliska Ziemassvētku dāvana ikvienam, kurš kaut reizi ir domājis par to, kā sarkanā mētelī tērptais jautrais, bārdainais vīrs ar lielo vēderu, kas pazīstams ar savu ziemeļbriežu pajūgu un kāpšanu skurstenī, ir kļuvis par Ziemassvētku galveno varoni. Šī burvīgā grāmata izseko Svētā Nikolaja gaitām, pavēstot mums tās saistošā, aizraujošā stāstā, kas piepildīts ar noslēpumainību, prieku un labsirdību pret visiem cilvēkiem. Grāmatas autors Džozefs Makalo apceļo visu pasauli (protams, apstājoties Ziemeļpolā), lai atklātu mums varoņdarbus, kurus paveicis vīrs, kas gadu gadiem ir nesis tik daudz prieka neskaitāmiem bērniem visā pasaulē.

“Stāsts par Ziemassvētku vecīti” sagādās svētku prieku ikvienam cilvēkam, mazam vai lielam. Iekārtojieties ērtāk pie kamīna, blakus nolieciet trauku ar Ziemassvētku gardumiem un krūzi karstas tējas un sagatavojieties aizraujošam vakaram ar ģimeni!

Atklāj sev stāstu par Ziemassvētku vecīti, kura balto, garo bārdu un ziemeļbriežu pajūgu pazīst bērni visā pasaulē! No kurienes radies šis sarkanā tērptais Ziemassvētku simbols un ko tas mums māca? To Tu kopā ar visu ģimeni varēsi uzzināt šajā skaistajā, ilustrētajā stāstā par Svēto Nikolasu un viņa labestības vēsti pasaulei.

 

Reklāma
Reklāma

“Stāsts par Ziemassvētku vecīti” atnesīs gaišu svētku prieku gan mammām, gan tētiem, gan bērniem, gan vecvecākiem! Priecīgus Ziemassvētkus!

 

Ieskaties: http://www.jumava.lv