Tēva dienu atzīmē arī apgāds Zvaigzne ABC, parūpējoties par jauku lasāmvielu

Tēva diena ir starptautiska mēroga svētki, kas tiek svinēti par godu visiem pasaules tēviem, tādējādi godinot tēva nozīmīgo lomu kā ģimenē, tā arī sabiedrībā.

Dāvā tētim brīdi miera ar grāmatu rokās!

FOTO: Shutterstock.com

Dāvā tētim brīdi miera ar grāmatu rokās!


Galvenā šo svētku ideja, kas ir palikusi nemainīga kopš pirmsākumiem, ir pateikties tēviem par viņu devumu ģimenei un ieguldījumu bērnu audzināšanā, kā arī stiprināt tēvu un viņu bērnu ģimeniskās saites.


Tēva diena tiek svinēta septembra otrajā svētdienā, līdzīgi kā Mātes diena maija otrajā svētdienā, līdz ar to katru gadu šie svētki iekrīt citā datumā.

 

Tēva diena ir brīdis, kad mēs lutinām tētus, mīļojam viņus un visādos veidos cenšamies iepriecināt - tikpat cītīgi, kā Mātes dienā sveicam mammas! Bet izvēlēties dāvanas tētim ir daudz reižu grūtāk... Tētim taču viss ir! Un te nu palīgā nāk sena gudrība: tētis priecāsies par grāmatu!

 

Mans tētis ir vislabākais - Šī rotaļīgā, sirsnīgā un skaisti ilustrētā grāmata ir veltījums ne tikai bērniem. Tā var kļūt par mīļu un amizantu dāvanu ikvienam lieliskajam tētim, un īsts tētis noteikti zinās, kā to likt lietā kopā ar bērniem. Šī ir grāmata, kuru lasīt, pārlasīt un saglabāt nākamajām paaudzēm. Košās un izteiksmīgās grāmatas galvenie varoņi ir divi suņi – tētis un dēlēns. Viņiem kopā dienas paskrien vēja spārniem. Ir tik aizraujoši palīdzēt tētim gatavot brokastis (māmiņa nemaz nav sajūsmā par nekārtību virtuvē...), spēlēt pirātus, kas meklē apslēptus dārgumus, sarīkot vannā kuģīšu sacensības un klausīties, kā viņš lasa vakara pasaciņu.

 

Reklāma
Reklāma

Vismīļākais tētis pasaulē - Kopā ar tēti ir jautri un droši! Kopā ar tēti var ieturēt maltīti, zīmēt, spēlēt paslēpes, lasīt grāmatas un doties tālākā pastaigā. Mazajiem zvēriņiem tētis ir labākais draugs.
Jauki arlabunakti stāsti, ko lasīt kopā ar tēti.

 

Aktīvs mazulis – gudrs mazulis - Grāmata VECĀKIEM par to, kā palīdzēt BĒRNIEM sasniegt fizisku un intelektuālu IZCILĪBU. Grāmata, kurā autori piedāvā jaunu izpratni par cilvēka potenciāla atraisīšanu caur kustību brīvību un par to, kā agrīna mobilitāte ietekmē cilvēka fizisko un smadzeņu attīstību visa mūža garumā.

 

Par ko es runāju, runādams par skriešanu - Izcilā japāņu rakstnieka Haruki Murakami pārdomas par rakstīšanu, skriešanu un to savstarpējo mijiedarbību.
“Par ko es runāju, runādams par skriešanu” ir vienlaikus jautrs un nopietns, rotaļīgs un filozofisks darbs, kas atklās daudz jauna gan rakstnieka uzticīgajiem lasītājiem, gan mūsdienās strauji pieaugošajam sportotāju skaitam, kas aktīvā dzīvesveidā rod līdzīgu gandarījumu autora aprakstītajam.

 

Ieskaties: www.zvaigzne.lv