Jauna grāmata "Iepazīsti dzīvniekus" mudina lasīt, rotaļāties un izzināt

Vai esi gatavs aizraujošiem piedzīvojumiem dzīvnieku pasaulē? “Jāņa Rozes apgādā” iznākusi jautrām un izzinošām nodarbēm pilna grāmata vecākiem un bērniem “Iepazīsti dzīvniekus”. 

FOTO: Mammamuntetiem.lv


Piebiedrojies ziņkārīgajai meitenītei Koko un pētniekiem, kuri apceļo pasauli, lai satiktu dažādus dzīvniekus – no sīka pelēna līdz milzu valim, kurš šķiež šļakatas okeānā. Uzzini, kā dzīvniekiem klājas, ko viņi ēd, ko medī un kā tiek pie mazuļiem. Lasītājus gaida dažādi fakti un joki, jautājumi un atbildes, spēles un uzdevumi. Izcep dzīvnieku pankūkas, uzspēlē pēddziņu spēli, paviesojies kukaiņu cirkā, atrodi ceļu skudru pūžņa labirintos – atjautīgi un aizraujoši! Šī bilžu grāmata priecēs visus, kam patīk radoši darboties: zīmēt, krāsot, locīt, skaitīt, pētīt, spēlēties un izzināt. 

 

Šajā sērijā iepriekš latviski izdota arī grāmata “Es un tu no galvas līdz papēžiem” – jautrs un izzinošs ceļvedis cilvēka ķermeņa iepazīšanai, ko paguvuši iemīļot daudzi mazie lasītāji. Dzīvespriecīgo pētnieku iedvesmots, drīzumā gaidāms arī animācijas filmu seriāls bērniem BBC televīzijā.

Reklāma
Reklāma

“Iepazīsti dzīvniekus” sagatavojis OKIDO – mākslu un zinātnes žurnāls bērniem Lielbritānijā, no angļu valodas tulkojusi Renāte Punka. Grāmata pieejama Latvijas lielākajās grāmatnīcās, kā arī interneta grāmatnīcā “Jānis Roze”.

 

Ieskaties: www.jr.lv