Aicina uz tikšanos ar bērnu dzejas grāmatu autori Ievu Samausku

 

13.februārī plkst.12.30 Rīgas Centrālās bibliotēkas filiālbibliotēka "Vidzeme" aicina uz tikšanos ar rakstnieci Ievu Samausku.
Ievas Samauskas grāmatiņa bērniem.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Ievas Samauskas grāmatiņa bērniem.

 

 

Tikšanās tiek rīkota cikla "Četras rakstnieces Rīgas Centrālajā bibliotēkā" īstenošanas gaitā. Projektu atbalsta Valsts Kultūrkapitāla fonds. Ieeja pasākumā - bez maksas. Filiālbibliotēka "Vidzeme" atrodas Rīgā, Brīvības gatvē 206.

 

Reklāma
Reklāma

Februārī un martā Rīgas Centrālā bibliotēka un vairākas filiālbibliotēkas gaida latviešu mūsdienu literatūras cienītājus uz tikšanos pasākumiem ar rakstniecēm Daci Rukšāni, Annu Skaidrīti Gailīti, Noru Ikstenu un Ievu Samausku. Precīza informācija par pasākumu norises dienu laiku bibliotēkas mājaslapā www.rcb.lv.

 

Ievas Samauskas pirmā grāmata - dienasgrāmata "Starp diviem sirdspukstiem" iznāca 2004.gadā. I.Samauska ir vairāku bērnu prozas un dzejas grāmatu autore. Daudziem jaunajiem lasītājiem ir pazīstamas grāmatas "Kā uzburt sniegu", "Betijas sarunas jeb Kā es piedzimu", "Eņģelītis" (2010.gadā ieguva pirmo vietu Bērnu žūrijas konkursā), "Pilsēta no A līdz Z" un "Princešu grāmata", bet 2011.gadā iznāca romāns bērniem un pieaugušajiem "Šokolādes glābšana".