Stāsti par TO

Izdevniecība Iespēju grāmata ir laidusi klajā Latvijā pirmo erotisko stāstu grāmatu Stāsti par TO, kas tapusi atlasot deviņus labākos konkursantu stāstus. Konkurss tika izsludināts 2011. gada septembrī, redakcijai kopumā saņemot 152 stāstus, no kuriem deviņi ir īpaši atlasīti trīs kategorijās: romantiskie stāsti; erotiskie stāsti un pikantie stāsti.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Ideja par mazo erotisko stāstu grāmatiņu radās izdevniecības dibinātājai Evai Savelei Gavarei, sastopoties ar nelielo šī daiļliteratūras žanra pārstāvniecību Latvijā, gan latviešu valodā tulkotajos, gan mūsu pašu autoru daiļdarbos. Latvijā trūkst šādas literatūras, kas būtu vienlīdz erotiski un ne vulgāri pasniegta lasītājam, tādēļ patīkama un baudāma.

 

Ir pienācis laiks lauzt valdošos stereotipus par cilvēka seksualitātes un perversijas vienlīdzību mūsu sabiedrībā, kā arī pastāvošo erotisko tēmu apspriešanas tabu. Svarīgākais iemesls, šo stereotipu un aizspriedumu laušanai, ir atļauja cilvēkiem būt cilvēciskām būtnēm, kuru viena no svarīgākajam dzīves sastāvdaļām ir seksuāla tuvība. Intimitāte, tuvība un erotika ir nozīmīgas pilnvērtīgas cilvēka dzīves sastāvdaļas, kuru apspriešana mūsu sabiedrības acīs diemžēl tiek uzskatīta par vulgaritāti. Nav pieņemts ar draugiem, paziņām, darba kolēģiem vai studiju biedriem diskutēt par šo tēmu, vairums cilvēku par to klusē ne vien sabiedriskajā telpā, bet arī savā guļamistabā, kas rada stresu, saspringumu un nesaprašanos partneru starpā, kā arī pašos cilvēkos.

 

Reklāma
Reklāma

„Stāsti par TO” ir mazs solītis uz priekšu cilvēku atraisīšanā, sabiedrības diskusiju radīšanā un, svarīgākais, ideju un iekšēju monologu radīšanā katrā indivīdā. Pārveidojot sabiedrību, jāsāk ar katru cilvēku atsevišķi, tāpēc tiek izdota maza, komfortabli pārnēsājama grāmatiņa ar deviņiem erotiskiem stāstiem, kas radīta, lai lasītājam atgādinātu to, ka viņš ir cilvēks un paša intimitātes apzināšanās, nekautrēšanās, izjūtu un fantāziju brīvība ir solis uz pilnvērtīgu cilvēka dzīvi.


„Stāsti par TO” ir pirmā erotisko stāstu grāmata, bet ne pēdējā,” apgalvo idejas autore Eva Savele Gavare. Pirmais solis ir veikts, ideja cilvēku prātos tiks radīta, vien jāļauj tai augt un šīm žanram attīstīties.


Tuvākajā laikā grāmata būs pieejama Jānis Roze grāmatu veikalos, Latvijas grāmatas grāmatnīcas un datu bāzēs, un www.gramata24.lv interneta grāmatu veikalos.


Izdevējs: SIA Izdevniecība Iespēju grāmata
e-pasts: iespejugramata@gmail.com
Tālr. 20034327