Trešā grāmata no sērijas “Kaķu meitene” ir klāt!

Dažreiz tas, ko mums vajag, un tas, kas padara mūs laimīgus, nekur tālu nav jāmeklē. Tas jau ir blakus, - Aurēlija nodomāja.

FOTO: Mammamuntetiem.lv


 

Ilgi gaidītā, trešā un noslēdzošā grāmata “Bez robežām” no sērijas “Kaķu meitene” beidzot ir klāt.

 Galvenā varone Aurēlija ir nonākusi vienā no svarīgākajiem savas dzīves posmiem – viņa ir sākusi apmeklēt  neparastu skolu, kurā mācās bērni ar fantastiskām spējām, tādi, kā viņa. Tā ir Dzīvnieku spēju skola. Šeit mācās Aurēlijai līdzīgi bērni, kas spēj pārvērsties par dzīvniekiem un ir mazliet atšķirīgāki nekā pārējie.

Aurēlijai ir šis pārmaiņu laiks, kurā viņa ir sapratusi, ka, par spīti visām grūtībām un problēmām, un bezcerīguma mirkļiem, kad liekas, ka vairs nav nekādu cerību, vienmēr ir risinājums un iespēja, ka viss nokārtosies. Darbu papildina jaukās Maritas Maizītes ilustrācijas.

 

Reklāma
Reklāma

Ilze Liliāna Muižzemniece ir apņēmīga jauna rakstniece, kurai šobrīd ir tikai 16 gadi, bet viņas aizrautība ar rakstīšanu ir aizsākusies jau pirmajā klasē. Savu pirmo grāmatu viņa ir uzrakstījusi 9 gadu vecumā, bet  jau pēc četriem gadiem klajā nāca   “Kaķu meitene”, kas ir fantāzijas romāns jauniešiem, bet to ir interesanti lasīt visu vecumu cilvēkiem.  Iedvesmu saviem romāniem jaunā autore ir smēlusies pavisam ikdienišķās nodarbēs, piemēram, mākoņu vērošanā, savukārt grāmatai “Kaķu meitene” sākumā tika izdomāts nosaukums un tad sižets radies pats no sevis.  Ilze Lilāna ir aizrautības pilna, viņa ne tikai raksta, bet arī muzicē, zīmē, dejo, tomēr viņas kvēlākais sapnis ir uzņemt filmu, kas balstīta uz viņas darba motīviem.

 

Ienāc www.jumava.lv!