Artēmijs Fauls un laika paradokss

Brīnumbērna Artēmija Faula faniem ir laiks priecāties, jo tiek izdota sērijas sestā daļa par mūžam nenogurdināmo, piedzīvojumus meklējošo zēnu, kurš šajā grāmatā pievēršas gan ļaunumu apkarošanai, gan sevis meklējumiem.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Modernas tehnoloģijas, jaunākie izgudrojumi savijas ar seniem pazemes ļaundariem — elfu pasauli, kentauriem, rūķiem u. c.
Grāmatā lieliski sadzīvo tehnoloģiju pārpildītā pasaule ar seno ķeltu folkloru.   Aizraus gan pārliecinātu Artēmija Faula fanu, gan to, kurš grāmatu paņems rokās pirmo reizi.

No Artemija Faula dienasgrāmatas: “Cilvēki mēdz mainīties, un es neesmu nekāds izņēmums. Taisnību sakot, pirms iepazīšanās ar Tatu ne vienmēr rīkojos gluži atzīstami. Un nu, pēc četriem gadiem, manai mātei par to var iznākt maksāt ar dzīvību. Būtu es toreiz saudzējis lemūru... Taču gudrs cilvēks spēj ne vien atzīt, ka kļūdijies, bet arī misēkli labot. Pat ja tālab vajadzētu atgriezties pagātnē. Galvenais — izvairīties no sadursmes ar bīstamāko no visiem iespējamiem pretiniekiem. Ar sevi pašu.”

 

Grāmatas autors: Oīns Kolfers
No angļu valodas tulkojusi Ieva Kolmane

Reklāma
Reklāma

 

Ieskaties: www.jumava.lv