Mazulis nāk! Ceļvedis lielajam brālim vai māsai

Emīlijas Mendesas – Apontes grāmatu Mazulis nāk! Ceļvedis lielajam brālim vai māsai no angļu valodas tulkojusi Sigita Kušnere un izdevusi izdevniecība Jumava. Šī grāmata ir lielisks palīgs ģimenēm ar bērniem vieglāk pielāgoties jauna ģimenes locekļa sagaidīšanai.

Publicitātes foto

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto

 

Mazuļa ienākšana ģimenē saistīta ar prieku, satraukumu un gaidām. Tajā pašā laikā vecākajam bērnam tas var radīt apmulsumu, nemieru un raizes. Roku rokā ar jaukajiem elfu ģimenes tēliem grāmatas autore rāda ceļu, kā palīdzēt bērnam ar prieku uzņemt ģimenē gaidāmo brālīti vai māsiņu. 

 

Katru grāmatiņas īso stāstiņu papildina jaukas ilustrācijas, kas palīdzēs bērnam labāk saprast un uztvert autores izsacīto domu.

 

Reklāma
Reklāma

Apsveicami, ka beidzot arī latviešu valodā iznāk grāmata, kas palīdzēs ģimenēm ar bērniem veiksmīgāk pielāgoties dažādām izmaiņām, kuras notiek bērna dzīvē!

/Diāna Zande/

 

“Apsveicami, ka beidzot arī latviešu valodā iznāk grāmata, kas palīdzēs ģimenēm ar bērniem veiksmīgāk pielāgoties dažādām izmaiņām, kuras notiek bērna dzīvē! Lasiet šo grāmatiņu kopā ar bērnu! Aplūkojiet attēlus, pārrunājiet katrā nodaļā teikto. Uz bērna jautājumiem atbildiet vienkāršā, viņam saprotamā valodā. Iedziļinieties bērna izjūtās un esiet pacietīgi. Lai pierastu būt “vecākais bērns”, nepieciešams laiks,” iesaka psiholoģe Diāna Zande.

 

Ieskaties: www.jumava.lv