Džiljena Makīta: Kā ēdīsi, tā dzīvosi. Veido savu uztura programmu!

Lasi Džiljenas Makītas populāro grāmatu Kā ēdīsi, tā dzīvosi un uzzini, kā uzveikt nogurumu, stresu un gremošanas problēmas, lietojot uzturā piemērotus produktus, kā veikt organisma attīrīšanas kūri, kā gudri iepirkties veikalā, kā atgūt veselību un dzīvesprieku!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Grāmatas jaunais izdevums darba burtnīcas formātā ir ideāli piemērots praktiskai lietošanai: tu vari ne tikai izlasīt starptautiski pazīstamās uztura speciālistes Džiljenas Makītas vērtīgos padomus, bet arī papildināt autores stāstījumu ar saviem secinājumiem un piezīmēm.

Lūk, ko par Makītas grāmatu saka ārsts Pēteris Kļava:
“Nav viegli tik apjomīgas zināšanas izklāstīt vienā grāmatā, bet Džiljenai Makītai tas ir izdevies. Mazāk nekā 200 lappusēs populārzinātniskā stilā viņa meistarīgi apkopojusi senlaiku un mūsdienu informāciju par ārkārtīgi svarīgiem dzīvības un fizioloģijas procesiem, kas nodrošina cilvēka organisma līdzsvaru un veselības uzturēšanu.
Apbrīnojama ir autores prasme smalki un detalizēti, tomēr saprotami raksturot cēloņu un seku sakarību: tas, ko tu ēd, tiešā veidā ietekmē tavu dzīvi, veselību, izskatu un labsajūtu. Turklāt – un tas ir ļoti svarīgi! – Džiljena Makīta pati jau gadiem ilgi praktizē šajā grāmatā izklāstītās teorētiskās zināšanas. Viņa tik tiešām zina, kas ir kas.
Šis izdevums ļoti intensīvi ietekmē lasītāja zemapziņu, neuzbāzīgi rosinot mācīties un pieņemt pareizus lēmumus. Domāju, ikviens “Kā ēdīsi, tā dzīvosi” lasītājs sajutīs gan autores iedvesmojošo mieru un harmoniju, gan pārliecinošo profesionalitāti.”

Džiljena Makīta jau gadiem ilgi tiek dēvēta par britu uztura guru, tomēr viņa vēl arvien nemitīgi papildina savas zināšanas gan Lielbritānijā, gan ASV, lai varētu piedāvāt klientiem jaunāko un vērtīgāko informāciju par dabisku uzturu, meditāciju un Austrumu medicīnas metodēm. Makīta regulāri vada seminārus, lasa lekcijas, raksta starptautiskiem preses izdevumiem, kā arī piedalās populārākajos Lielbritānijas televīzijas raidījumos par veselīgu dzīvesveidu. Makītas klienti ir gan Holivudas aktieri un Lielbritānijas karaliskās ģimenes locekļi, gan profesionāli sportisti un ietekmīgi banķieri, bet viņas vadītais TV šovs You are what you eat ir palīdzējis atgūt veselību, mundrumu un dzīvesprieku tūkstošiem cilvēku. Džiljenas Makītas grāmatas jau pārdotas vairāk nekā 4 miljonos eksemplāru 35 pasaules valstīs.

 

Cena Zvaigzne ABC grāmatu veiikalos 6,98 Ls.

Reklāma
Reklāma

 

Vairāk par šo un citām izdevniecības Zvaigzne ABC izdotajām grāmatām lasi www.zvaigzne.lv