Aicinām ziedot mazajam Kristapam! Ārstēšanās kursam trūkst 2900 eiro

Gadu no gada "Mammamuntetiem.lv" lasītāji ir palīdzējuši savākt līdzekļus mazā Kristapa ārstēšanai – viņam kopš dzimšanas ir diagnoze bērnu cerebrālā trieka. Šobrīd Kristapam ir 11 gadi, un nepieciešami līdzekļi kārtējam ārstēšanās kursam Slovākijā.
Kristaps ir bērns ar īpašām vajadzībām jau kopš bērnības.

FOTO: no personīgā arhīva

Kristaps ir bērns ar īpašām vajadzībām jau kopš bērnības.

11 gadus vecajam Kristapam intensīvās rehabilitācijas kurss gaidāms jau pēc 2 nedēļām, bet rēķina atmaksai trūkst līdzekļi 2900 EUR apmērā.

 

Kristaps ir bērns ar īpašām vajadzībām jau kopš bērnības. Viņa diagnoze ir bērnu cerebrālā trieka – simtomātiska epilepsija. Kristaps ir otrais bērns ģimenē. Viņam ir lielāks brālis, kurš labprāt brīvajos brīžos pieskata Kristapu un palīdz vecākiem. Brālis ļoti mīl Kristapu.

 

Kristapa mamma ir pirmsskolas izglītības skolotāja, viņas darba dienas paskrien, skolojot bērnus pirmsskolā un turpinot studēt LU, lai iegūtu sākumskolas pedagoga izglītību, savukārt tētis strādā par autoatslēdznieku servisā. Tāpēc Kristaps darba dienās ir kopā ar asistenti, kura par viņu rūpējas no sirds.

 

Asistente dodas ar Kristapu uz dažādām nodarbībām, kuras paredzētas Kristapa veselības uzlabošanai: fizioterapiju, ergoterapiju, Kanisterapiju, vides estētikas silto smilšu nodarbības, mūzikas terapiju. Kristaps nodarbības apmeklē gan Talsu veselības centrā, gan Ģimeņu un bērnu attīstības centrā „Brīnumiņš”. Ģimene slavē šo centru un tā profesionālos speciālistus. 

Reklāma
Reklāma

Tā kā Kristapam ir smagi attīstības traucējumi un lai viņam notiktu attīstība, Kristaps tiek vests arī uz intensīvajiem rehabilitācijas kursiem Slovākijā; tiek meklētas dažādas iespējas, lai uzlabotu viņa veselības stāvokli. 

Lai palīdzētu mazajam Kristapam

Ja vari palīdzēt, ziedo: Inga Lazdāne SEB LV16UNLA0050009241171, SWEDBANK LV12HABA0551052895550 CITADELE LV06PARX0006057090001, Paypal evucis325@inbox.lv.

Maksājuma mērķis : Rehabilitācijas kursam Slovākijā Hendi centrā 

 

Kristapa ģimene saka sirsnīgu paldies visiem “Mammamuntetiem.lv” lasītājiem, kas gadu no gada ir palīdzējuši finansiāli! Pēc intensīvās rehabilitācijas kursiem Slovākijā Kristapam ir manāmi veselības uzlabojumi. 

2022. gadā Kristapam ar lasītāju atbalstu varēja iegādāties visus nepieciešamos palīglīdzekļus: aktivitāšu krēslu „NOOK”, sēdēšanas sistēmu, manuāli vadāmo ratiņkrēslu, automšīnas krēsliņu.

Saistītie raksti