Vecāki satraukti par savu bērnu drošību: kāds vīrietis fiziski soda kaimiņu bērnus par it kā nepieklājīgu uzvedību

Kāda māte no Bolderājas apsver iespēju vērsties policijā ar iesniegumu. Darba dienas vakarā viņas dēlam uzbruka pusmūža vecuma vīrietis, fiziski sodot nepilngadīgo par itin kā nepieklājīgu uzvedību – zēns kopā ar draugu ēda augļus un spļaudījās ar sēklām, vēsta TV3 raidījums "Degpunktā".
Attēlam ilustratīva nozīme.

FOTO: Shutterstock.com

Attēlam ilustratīva nozīme.

Abi puiši sēdējuši uz kāpnēm pie vietējā pārtikas veikala un ēduši arbūzu, līdz viņus uzrunājis pavecāks vīrietis. Viņš esot sadusmojies par to, ka pusaudži piemēslo vidi, sev apkārt izspļaujot sēklas. Cietušā zēna māte sociālajos tīklos turpmāko notikumu gaitu apraksta emocionāli, apgalvojot, ka zēni nav uzvedušies provokatīvi, bet tika sodīti tāpat: “Viņš satvēra viņa galvu, lauza rokas, tad centās atņemt velosipēdu un mēģināja nogrūst ar muguru pret kāpnēm. Bērni netika smagi ievainoti, viņi bija spējīgi aizsargāties paši, bet bija nobijušies līdz nāvei.”

 

Arī veikala pārdevēja neuzskata, ka zēni būtu piedrazojuši apkārtni vai ar savu uzvedību traucējuši kaimiņu mieru. Šobrīd Slimnīcas ielas iedzīvotāji ir visai nervozi, jo nav garantijas, ka vīrietis neizliks savu slikto garastāvokli uz kādu citu garāmejošu bērnu.

 

“Ziniet, viņš patiešām ir neadekvāts. Tā nav pirmā reize, kad kaut kas tamlīdzīgs ir noticis,” stāsta pārdevēja.

 

Šobrīd abu nobiedēto bērnu vecāki apsver iespēju doties uz policiju, taču vēl nevar izlemt, vai tas būs tā vērts.

Reklāma
Reklāma

 

Plašāk skaties raidījuma “Degpunktā” sižetā 

 

Avots: www.degpunkta.tv3.lv

Saistītie raksti