Valentīna dienas koncerts tumsā

Sociālais uzņēmums "Neredzamā pasaule" 15. februārī piedāvā savu otro unikālo koncertu, kas notiks pilnīgā tumsā. Koncerta mērķis ir novērst cilvēku uzmanību no visām ikdienas raizēm, kas notiek apkārt un sajust mūziku savādāk - ar sirdi. Tikai tu un mūzika!
Koncertā tiks atskaņoti pazīstami un visiem zināmi romantiskie 
skaņdarbi.

FOTO: Shutterstock.com

Koncertā tiks atskaņoti pazīstami un visiem zināmi romantiskie skaņdarbi.

Koncertu izpildīs “Neredzamās pasaules” darbiniece, gide - Vlada Hmeļevska, kura ir Latvijas Neredzīgo biedrību koncertmeistare, kā arī neredzīga persona, kuras ikdiena tiek pavadīta tumsā un šo pieredzi, neredzēt, bet tikai sadzirdēt ir mērķis nodot arī koncerta apmeklētājiem, iegūt iespēju mūziku sadzirdēt un sajust.


Valentīna dienai veltītajā koncertā tiks atskaņoti pazīstami un visiem zināmi romantiskie skaņdarbi un to klausītājiem būs iespēja šo mūziku uztvert savādāk, kā līdz šīm atslābināties un iegrimt tajā.

 

Koncerts tumsā būs unikāla pieredze tās apmeklētājiem, jo dzīvā mūzika tumsā palīdz iztēles attīstībai un tās klausītāji var mūziku uztvert ar sirdi un iegremdēties tajā, tā palīdzēs atslēgties no ārpasaules. Pasaulē šādi koncerti ir populāri, tos dēvē par muzikālo terapiju un Neredzamā pasaule vēlas šādu iespēju dot arī Latvijas iedzīvotājiem.

 

Reklāma
Reklāma

Valentīna dienas koncerts tumsā notiks 15. februārī, 19:00 Neredzamās pasaules telpās, Ķengeraga ielā 1A, Rīgā. 

Biļešu cena ir 18 Eur no personas un koncerta ilgums būs 60 minūtes. 

Biļetes ir iespējams iegādāties Biļešu paradīzē - www.bilesuparadize.lv

Saistītie raksti