Valsts policija izsaka pateicību jauniešiem, kuru dēļ vīrietis atgūst autoostā pazaudēto somu

Šā gada 7.oktobrī ap pulksten 15.00 Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes Satiksmes uzraudzības rotas ekipāža, pildot dienesta pienākumus, saņēma informāciju, ka Limbažu novadā, Staicelē, autoostā kāds 1955. gadā dzimis vīrietis ap pulksten 14.00 esot pazaudējis savu somu ar dažādiem dokumentiem, tostarp, pasi un maksājuma karti. Ierodoties notikuma vietā, likumsargi no vīrieša pieņēma iesniegumu par dokumentu pazušanas faktu.
Ilustratīvs attēls.

FOTO: Shutterstock.com

Ilustratīvs attēls.

Kad iesniegums no cietušā jau bija pieņemts, likumsargi vēl nedaudz uzkavējās autoostas tuvumā. Mirkli vēlāk pie dienesta transportlīdzekļa piebrauca divi zēni, kuriem līdzi bija kāda soma. Puiši informēja policistus, ka somu ar blakus izmētātiem dokumentiem esot atraduši pie veikala netālu no autoostas. Jaunieši visus dokumentus bija salasījuši, ielikuši somā un, pamanot policijas automašīnu, somu ar dokumentiem atveduši likumsargiem.

 

Kad zēni, pēc atrasto lietu atdošanas policistiem, devās prom, viņi netālu sastapa cietušo vīrieti un pastāstīja viņam, ka viņa meklētie dokumenti un soma jau atrodas pie policistiem. Brīdī, kad likumsargi mēģināja sazināties ar cietušo, viņš jau bija atnācis pie policijas ekipāžas, kur atguva savu somu un dokumentus.

Reklāma
Reklāma

 

Valsts policija izsaka pateicību abiem 2008. un 2007. gadā dzimušajiem jauniešiem par vērīgumu un godprātību, kā arī par lieliski padarītu darbu. Esam gandarīti un lepojamies ar tādiem jauniešiem!

Saistītie raksti