Palīdzi arī tu! Sākusies labdarības akcija mazturīgo ģimeņu bērnu atbalstam – SKOLAS SOMA 2022

15. jūlijā, uzsākta labdarības akcija SKOLAS SOMA 2022, lai palīdzētu nodrošināt skolai nepieciešamās lietas mazturīgo un trūcīgo ģimeņu bērniem. Jaunā mācību gada skolas gaitas uzsākot, nepieciešamas kancelejas preces, mugursomas, grāmatu apvākojumi un dažādi citi skolas piederumi (viss, ko skolēns nes uz mājām savā skolas somā), kā arī ļoti nepieciešami ir sporta tērpi un sporta apavi.
Ļoti nepieciešami ir arī sporta tērpi un sporta apavi

FOTO: Publicitātes foto

Ļoti nepieciešami ir arī sporta tērpi un sporta apavi

Šo akciju biedrība  “Palīdzēsim viens otram” rīko jau sesto gadu un kopā ar atsaucīgiem ziedotājiem ir bijusi iespēja palīdzēt vairāk nekā 1300 Latvijas bērniem.

Akcija SKOLAS SOMA 2022 ietver 2 virzienus – gan ziedojumu vākšanu, gan aicinājumu pieteikties ziedojumu saņemšanai. Tās ietvaros 

iedzīvotāji tiek aicināti ziedot skolas preces, kā arī informēt biedrību par bērniem, kuriem šāda veida atbalsts ir nepieciešams. 

Tāpat arī ģimenes, kuras saviem spēkiem nespēj nodrošināt skolēniem skolas somu un atbilstošus skolas piederumus, tiek aicinātas sazināties ar biedrības “Palīdzēsim viens otram” koordinatoriem.
 

Reklāma
Reklāma

Plašāka informācija par ziedošanas iespējām un ziedojumu saņemšanu, kā arī koordinatoru saraksts, pie kuriem pieteikties akcijas ietvaros, ir pieejams biedrības Facebook grupā “Palīdzēsim viens otram”, kā arī rakstot uz biedrības e-pastu: palidzesim.viens.otram@gmail.com.