Sākas tradicionālā Mātes dienas pastkaršu sūtīšanas kampaņa – apsveic mammu ar īpašu pastkarti!

Latvijas Pasts šodien, 2022.gada 20.aprīlī, sāk tradicionālo Mātes dienas pastkaršu sūtīšanas kampaņu, aicinot apsveikt mammas, vecmāmiņas, māsas, draudzenes un citas tuvinieces ar īpaša dizaina pastkartēm.
Tomēr jāņem vērā, ka nosūtīšanai paredzēto pastkaršu skaits ir ierobežots, bet lietotāju atsaucība akcijai tradicionāli – ļoti liela, tāpēc, lai pagūtu iepriecināt mammu, ikvienam sveiciena sūtītājam ir jāpasteidzas laikus nosūtīt vēlamo pastkarti.

FOTO: Publicitātes foto

Tomēr jāņem vērā, ka nosūtīšanai paredzēto pastkaršu skaits ir ierobežots, bet lietotāju atsaucība akcijai tradicionāli – ļoti liela, tāpēc, lai pagūtu iepriecināt mammu, ikvienam sveiciena sūtītājam ir jāpasteidzas laikus nosūtīt vēlamo pastkarti.

No Facebook vai Twitter lietotāja profila ielogojoties interneta vietnē www.nosutipastkarti.lv un precīzi aizpildot norādītos informatīvos laukus, svētku sveicienus adresātes visā Latvijā saņems līdz Mātes dienai 8.maijā. Saspringtajos apstākļos, kas valda pasaulē, šāgada pastkaršu dizaina vadmotīvs aicina novērtētkopīgi pavadītā laika nozīmi apstākļos, kad aktīvi jūtam līdzi Ukrainas ģimenēm un satiekamies paši ar savām ģimenēm pēc pandēmijas izolācijas.

 

Šogad Latvijā Mātes dienu atzīmēs 8.maijā, un Latvijas Pasts organizē tradicionālo īpašo pastkaršu sūtīšanas kampaņu, aicinot sveikt mammas un citas tuvinieces  šajos skaistajos svētkos.

 

Lai nosūtītu pastkarti, no šodienas, 20. aprīļa, izmantojot savu sociālo tīklu Facebook vai Twitter kontu, jāreģistrējas interneta vietnē www.nosutipastkarti.lv. Precīzi aizpildot norādītos informatīvos laukus – vārdu, uzvārdu, adresi un pasta indeksu –, nosūtīšanai iespējams izvēlēties kādu no trim atšķirīga dizaina pastkartēm. Indeksa precizēšanai ērti var izmantot vietnē integrēto adreses pārbaudes rīku. 

 

Ikvienam, kas pagūs laikus reģistrēties, būs iespēja nosūtīt trīs pastkartes. 

 

Tomēr jāņem vērā, ka nosūtīšanai paredzēto pastkaršu skaits ir ierobežots, bet lietotāju atsaucība akcijai tradicionāli – ļoti liela, tāpēc, lai pagūtu iepriecināt mammu, ikvienam sveiciena sūtītājam ir jāpasteidzas laikus nosūtīt vēlamo pastkarti. Ņemot vērā akcijas popularitāti, precīzs akcijas noslēguma laiks nav nosakāms, taču par akcijas tuvošanos noslēgumam Facebook un Twitter lietotāji tiks informēti sociālajos tīklos. 

 

Reklāma
Reklāma

Šāgada akcija risinās saspringtos apstākļos, kad netālajā Ukrainā plosās karš un Latvijas sabiedrība aktīvi iesaistās visdažādākā atbalsta sniegšanā Ukrainas cilvēkiem. Tāpēc kampaņas vadmotīvs vērsts uz kopīgi pavadīto mirkļu vērtību, un pastkaršu dizains ar ilustrētām detaļām rosina domas par šiem mirkļiem kā maziem svētkiem. Latvijas Pasta pastkaršu kampaņa kļuvusi par tradīciju daudzās ģimenēs, sniedzot vēl vienu skaistu mirkli – svētku sajūtu, saņemot pastkarti. 

 

Mātes dienas pastkaršu sūtīšanas akcija ir pirmā no Latvijas Pasta īstenotajām sociālo tīklu kampaņām un tiek rīkota jau kopš 2011.gada. Interese par šo akciju ir ļoti liela, turklāt katru gadu tā arvien pieaug. Pirmajā Mātes dienas pastkaršu sūtīšanas akcijā piedalījās 4867 Twitter lietotāji, aizpildot gandrīz 6500 pastkaršu. 2022.gada akcijā plānots izsūtīt 40 000 pastkaršu. 

 

Aplūkot Mātes dienas pastkaršu dizainu un nosūtīt pastkarti iespējams  www.nosutipastkarti.lv.

 

 

Par Mātes dienas festivālu

Pirmais Mātes dienas festivāls notiks svētdienā, 8.maijā, Rīgā, Hanzas peronā. To rīko vecāku organizācija "Mammamuntetiem.lv" – organizācija ir arī jau labi pazīstamā Tēva dienas festivāla rīkotāji. Vairāk info par Mātes dienu var uzzināt tā oficiālajā vietnē www.matesdiena.lv. Biļete uz Mātes dienas festivālu būs skaista dāvana Tev tuvajām mammām! Biļetes nopērkamas Biļešu paradīzes kasēs, tās cena 8,50 EUR.