"Rīgas satiksme" uzsāk atlaižu atcelšanu visām pasažieru kategorijām

No 21. oktobra līdz 15. novembrim, kamēr ir spēkā pastiprinātie drošības noteikumi, sabiedriskajā transportā tiek atceltas visas pašvaldības piešķirtās atlaides braukšanas biļešu iegādei visām pasažieru kategorijām.
Rīgas satiksme  uzsāk atlaižu atcelšanu visām pasažieru kategorijām

FOTO: Publicitātes foto

Tādējādi “Rīgas satiksme” no 21. oktobra uzsāks pakāpenisku atlaides atcelšanu un visiem pasažieriem no 21. oktobra jāiegādājas biļetes par pilnu cenu. Atlaižu atcelšana notiks automātiski un pasažieri varēs izmantot jau esošos e-talonus (Rīdzinieka kartes, Skolēna e-kartes, personalizētos un nepersonalizētos e-talonus), tajos ielādējot biļetes par pilnu cenu. Vienlaikus “Rīgas satiksme” aicina apdomāt ikviena brauciena nepieciešamību un izmantot sabiedrisko transportu tikai gadījumos, ja nav citas alternatīvas. Lai mazinātu vīrusa COVID-19 izplatīšanos, uzņēmums aicina iedzīvotājus palikt mājās.

 

Pasažieri, kuri saņem valsts piešķirto atlaidi - personas ar I vai II invaliditātes grupu, personas līdz 18 gadu vecumam ar invaliditāti un persona, kas pavada personu ar I invaliditātes grupu, vai personu līdz 18 gadu vecumam ar invaliditāti, neatkarīgi no tā, vai ir vakcinētas vai nav, varēs turpināt sabiedrisko transportu izmantot kā līdz šim.

Braukšanas biļetes par pilnu cenu var iegādāties iepriekš pārdošanā gan uz ielas izvietotajos biļešu automātos, gan vairāk nekā 400 tirdzniecības vietās Rīgā. Biļešu iegādei pasažieri var izmantot jau esošos e-talonus – personalizētos, nepersonalizētos, Rīdzinieka kartes un Skolēna e-kartes. 

 

Reklāma
Reklāma

Pasažieriem, kuri norēķiniem sabiedriskajā transportā izmanto biļetes par pilnu cenu, jaunā kārtība nekādas izmaiņas neievieš. Minētie pasažieri braucieniem, tāpat kā līdz šim, varēs izmantot gan braucienu biļetes, gan stundas biļetes, gan arī mēnešbiļetes.

Saziņai ar «Rīgas satiksmi» aicinām izmantot informatīvo tālruni 20361862, vai arī sūtiet e-pastu uz info@rigassatiksme.lv. Tāpat ar uzņēmumu var sazināties izmatojot mājas lapā www.rigassatiksme.lv esošo sadaļu «Sazinies ar mums», kurā ikviens elektroniski var iesniegt savu pieteikumu.