Meklējam bērnu zīmējumu televizora vides reklāmai – piesakies unikālam konkursam

Mamma, tētis, Betmens, suns Duksis vai princese Elza no multfilmas "Ledus sirds". Cik bērni, tik viņu varoņi! Aicinām bērnus un jauniešus vecumā no 7 līdz 18 gadiem piedalīties zīmējumu konkursā "Mans varonis" un sacensties par unikālu balvu – konkursā pieteiktā zīmējuma iekļaušanu Samsung The Frame vides reklāmā, kā arī citas vērienīgas balvas!
Meklējam bērnu zīmējumu televizora vides reklāmai – piesakies unikālam konkursam

FOTO: Publicitātes foto

Kā pieteikties konkursam? 

Lai piedalītos zīmējumu konkursā, dalībniekiem jāizveido mākslas darbs, uzzīmējot savu varoni – kādu, ko apbrīno, ar ko lepojies vai vēlies līdzināties! Var zīmēt gan multiplikācijas, filmu vai pasaku tēlu, gan īstu cilvēku – ģimenes locekli, labāko draugu vai sabiedrībā atpazīstamu personu – izvēle paša mākslinieka rokās.

 

Lai iesniegtu zīmējumu, dalībniekam jāaizpilda pieteikuma anketa un jāiesniedz fotogrāfija ar savu zīmējumu www.managlezna.lv. Zīmējumi tiks vērtēti atbilstoši dalībnieka vecuma kategorijai: 7-10 gadi, 11-14 gadi, 15-18 gadi.

 

 

Žūrija

Bērnu un jauniešu darbus vērtēs žūrijas pārstāvji, kuriem tuva kā mākslas, tā arī tehnoloģiju pasaule – gleznotājas Kristīne Luīze Avotiņa, Paula Zariņa-Zēmane un Sintija Gādiga, Jaņa Rozentāla Mākslas skolas vizuālās mākslas skolotāja, māksliniece Vita Jurjāne un tehnoloģiju uzņēmuma Samsung Electronics Baltics pārstāvis Sergejs Kostjučenko. 

 

Visi konkursā iesniegtie darbi piedalās gan žūrijas, gan publiskā balsojumā.

 

Balvu fonds

Konkursa noslēgumā:

  • trīs publiskā balsojuma uzvarētāji iegūs bezvadu austiņas Galaxy Buds2,
  • trīs žūrijas balsojuma uzvarētāji laimēs planšetdatorus Galaxy Tab S7 FE un zīmējuma iekļaušanu reklāmas kampaņā,
  • savukārt galveno balvu – The Frame dizaina televizoru un zīmējuma iekļaušanu reklāmas kampaņā – saņems publiskā un žūrijas balsojuma kopvērtējuma uzvarētājs.

 

Pieteikties konkursam iespējams līdz 31. oktobrim. Rezultāti tiks paziņoti 15. novembrī.

 

Vairāk informācijas un konkursa noteikumi pieejami www.managlezna.lv.


 

 

 

Par Samsung The Frame

The Frame ir dizaina televizors un glezna vienā. Kad tas ir ieslēgts, baudi savus iemīļotos seriālus un filmas vai izmanto TV kā datora ekrānu – QLED inovācijas un The Frame viedrīki palīdzēs dzīvot ērtāk. Kad The Frame ir izslēgts, tas organiski saplūst ar citiem telpā novietotajiem fotorāmjiem un gleznām, un pārtop mākslas galerijā, papildinot telpas interjeru ar mākslas darbiem – sākot no bērnu veidotiem, līdz pat mīļāko lielmeistaru šedevriem. Televizoru var pielāgot apkārtējam interjeram, mainot tā izskatu ar dažādu krāsu rāmjiem. 

Vairāk par The Frame dizaina TV šeit