Nākamnedēļ klātienes mācības dažādām klašu grupām drīkstēs rīkot 33 pašvaldības

No nākamās pirmdienas 1.-6.klases un 12.klases, kā arī 7.-9.klases un 10.-11.klases pēc rotācijas principa klātienes mācības varēs rīkot 33 pašvaldības, kas ir par divām pašvaldībām vairāk nekā iepriekšējā nedēļā, liecina Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) aktuālākā informācija.
Tulīt jau beigsies šis dīvainais mācību gads

FOTO: Shutterstock.com

Tulīt jau beigsies šis dīvainais mācību gads

No "drošo pašvaldību" saraksta izkrituši Baldones, Kandavas, Nīcas, Priekuļu, Salacgrīvas un Tērvetes novadi. Savukārt "drošās pilsētas" statusam vairs neatbilst Jēkabpils.

Savukārt epidemioloģiski drošo pašvaldību pulkam pievienojušies Aglonas, Ērgļu, Grobiņas, Krustpils, Lubānas un Mērsraga pašvaldības. No pilsētām klātienes mācības varēs atjaunot Valmiera.


Kopumā klātienes mācības skolēniem no dažādām klašu grupām nākamnedēļ varēs rīkot Aglonas, Aizputes, Aknīstes, Alsungas, Baltinavas, Beverīnas, Brocēnu, Burtnieku, Dundagas, Ērgļu, Grobiņas, Ilūkstes, Jaunpiebalgas, Kocēnu, Krustpils, Līvānu, Lubānas, Mazsalacas, Mērsraga, Naukšēnu, Neretas, Pārgaujas, Pāvilostas, Priekules, Raunas, Rojas, Rucavas, Rūjienas, Salas, Vaiņodes, Valkas un Varakļānu novads.

No lielajām pilsētām klātienes mācības skolēniem no dažādu klašu grupām varēs rīkot Valmiera.
 

Reklāma
Reklāma

SPKC aktuālākais "drošo pašvaldību" saraksts stāsies spēkā no nākamās pirmdienas, 24.maija.