“Man ir tīri zobi!” – nodarbības bērnudārzniekiem un pirmo klašu skolēniem

Aprīlī sāksies pieteikšanās bezmaksas nodarbībām bērniem par veselīgu uzturu un pareizu zobu kopšanu “Man ir tīri zobi!”.
“Man ir tīri zobi!” – nodarbības bērnudārzniekiem un pirmo klašu skolēniem

FOTO: Publicitātes foto

Programma paredzēta gan bērnudārzniekiem no četru gadu vecuma, gan pirmo un otro klašu skolēniem. Nodarbības saturs ir izstrādāts sadarbībā ar vadošajiem nozares speciālistiem. Bērniem vecumā no četriem līdz deviņiem gadiem saprotamā un saistošā veidā tiks skaidrota veselīga uztura nozīme un pareiza zobu kopšana. 

Nodarbības vadīs uztura speciālisti, sabiedrības veselības speciālisti un zobu higiēnisti. Bērni, spēlējot spēles un aktīvi līdzdarbojoties, mācīsies atšķirt veselīgos produktus no neveselīgajiem, apgūs zobu tīrīšanas tehniku un uzzinās, kas nepieciešams, lai zobi būtu stipri un veseli. Nodarbību laikā bērni arī saņems noderīgas dāvaniņas – krāsojamo uzdevumu grāmatu, vecumam atbilstošu zobu suku, mutes dvielīti, kalendāru ar uzlīmēm, lai sekotu savu zobu tīrīšanai, kā arī diplomu par dalību nodarbībā. Programma un dāvanas ir pielāgotas arī bērniem ar redzes, dzirdes traucējumiem (nodrošinot surdotulkojumu), audzēkņiem ar garīgās attīstības vai kustību traucējumiem. 

Plašāka informācija pieejama vietnē www.tirizobi.lv.

Reklāma
Reklāma