Jauniešus aicina pieteikties bezmaksas nometnei "Patstāvīga dzīve"

Apmācībās iegūtās zināšanas un prasmes palīdzēs jauniešiem apzināties un attīstīt savus talantus un individualitāti, sniegs atbalstu personības pilnveidošanā, kā arī iedvesmos uz dažādu jaunu, sadzīvē noderīgu dzīves prasmju apguvi un ieviešanu savā ikdienā.

FOTO: Shutterstock.com

Nometnes mērķis ir motivēt jauniešus uz savu personīgo attīstību, nodrošināt zināšanu un prasmju apgūšanu, vērtību veidošanos, veicināt izpratni par profesionālo pilnveidošanos un nākotnes karjeras iespējām, palīdzēt jauniešiem sagatavoties patstāvīgai dzīvei.

Nometnē tiks piedāvātas apmācības pieredzējušu mentoru vadībā, kurās tiks apgūtas mūsdienu jaunietim aktuālas tēmas, kā profesijas izvēle un karjera, komunikācija un saskarsmes prasmes, fiziskā un mentālā veselība, ekonomisks un videi draudzīgs dzīvesveids u.c.

Detalizētāka informācija par nometni lasāma šeit.

Pretendentiem līdz 23. jūlijam jāizpilda pieteikšanās forma.

Rezultāti tiks paziņoti 27.jūlijā, ar visiem pretendentiem sazināsies individuāli. Jautājumu gadījumā, lūgums sazināties pa tālr.: +371 27800489 vai rakstīt uz e-pastu:  patstavigadzive@gmail.com.

Reklāma
Reklāma

 

Norises laiks: 3. - 8. augusts (plkst. 9: 30 - 17:30);
Norises vieta: kopstrādes telpa "Teikums", Jaunā Teika (G.Zemgala Gatve 78,, Rīga) Dalībnieki: 15 - 17 gadus veci jaunieši, kas dzīvo un/vai mācās Rīgā;

Nometne ir bez maksas. Tā ir SOS bērnu ciematu asociācijas realizēta nometne jauniešiem.