Daugavpils pilsētas 17. PII 6. grupiņas "Puķīte" bērnu konkursa pieteikums

Lai veicinātu izpratni par plastmasas un mikroplastmasas kaitīgo ietekmi uz vidi un cilvēkiem, bērnudārzi aicināti piedalīties radošo darbu konkursā “Uzliec pauzi plastmasai!”. Daugavpils pilsētas 17. PII 6. grupiņas "Puķīte"  bērni ir iesūtījusi savu pieteikumu konkursam.

Uzliec pauzi plastmasai!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Uzliec pauzi plastmasai!

Konkursa dalībnieki raksta šādi: 

Paula Loce pilni 3 gadi.
Plastmasas lietutiņš ir slikts. To neviens nevar padzert, pat ja ļoti gribās. Mums visiem garšo labs ūdens, skaists, caurspīdīgs, kuru mēs dzeram. 
Milana Novikova  3 gadi. 
Plastmasas lietus bija slikts, nebija labs. No šī plastmasas lietus nevienam nepalika labāk. Lietus ir labs tikai tas, kas ir slapjš, kas ir no ūdens.
Daniils Pušķels  3gadi.
Plastmasas lietus nav visai labs. Var teikt pat , ka slikts. Tas pat nav slapjš. Plastmasas lietū nevar samirkt. Un kur tad es likšu savus jaunos gumijas zābakus? Sanāk ka man tie nebūs vajadzīgi????Bet tie man ir tik skaisti!!!!
Anastasija Prelatova  4 gadi.
Jā -lija plastmasas lietus, kas man nelikās skaists. Es būtu bēdīga, ja tāds sāktu līt pie mums. Man likās tāds lietus nebija skaists. Nelabais lietus! Man zem tāda negribētos pastaigāties. Un peļķu arī nebūtu, kurās var šļakstīties. Man liekas, ka tā nav taisnība un tāda lietutiņa nemaz nebija.
Sņežanna Tarasova  4gadi.
 Šis lietus bija sarkans, zaļš un zils. Šis lietus visur piegružos. Tas laikam nav labi! Un ja zem tāda pastaigāties, tad noteikti vajadzēs vismaz lietussargu, lai slēpties no tā kas kritīs.
Antons Šušerts 4 gadi.
Plastmasa ir krāsaina un plastmasas lietus arī ir krāsains. Kokam lietus nepatika un tas ir slikti. Gribās lai visiem ir labi. 
Alīna Kravčonoka  4 gadi.
Plastmasas lietus nav labs, jo tas nepatika kociņam. Plastmasas lietus ir krāsains (zils, rozā, violets, sarkans) un ciets. Man laikam arī tāds nepatiktu. Ciets lietus būs sāpīgs un tāpēc kociņam tas nepatika. Tas ir skumīgi kad kāds bēdājas un nav laimīgs. Man patīk kad visi ir laimīgi un tad visi smaida. Labi ka viss beidzās labi un kociņam tika īstais lietus no kura viņš padzērās. Viss, viss, viss kas labi beidzas ir labs. Ja viss ir labs tad visi smaida un ir laimīgi.
Karolīne Mukāne  4 gadi.
Nu plastmasas lietus laikam bija ļoti jocīgas, ja viņš neiepriecināja kociņu. Labi, kas mākonītis ātri visu izlaboja. Esmu priecīga par kociņu.
Ulrika Dolinda 4 gadi.
Plastmasas lietus ir ciets un nejauks, jo tas ir no izlietotās plastmasas. Tas kas ilgi stāv, tas vairs nav labs. Un lietus laikam arī bija no tā kas ļoti ilgi stāvēja un nevienam nebija vajadzīgs.

Reklāma
Reklāma

KONKURSA NOTEIKUMI
* Izlasi bērniem pasaku “Plastmasas lietus”. Pasaku meklē ŠEIT!
* Iesūti bērnudārzā zīmētu, līmētu vai citādi veidotu darbu par pasakā “Plastmasas lietus” pausto aktualitāti. 
* Darbiem ieteicams pievienot nelielas pārdomas, kas bērniem radušās pēc pasakas noklausīšanās.
* Ja ideja iesūtīta elektroniski, atsevišķi jāiesūta teksts .doc formātā un bildes .jpg formātā. 
* Konkursa darbus sūtiet līdz 8. novembrim (ieskaitot) uz e-pastu audra@mammam.lv vai pa pastu ar norādi “Konkursam”. Adrese: SIA Mammām un Tētiem, Brīvības iela 40-16, LV-1050. (pasta zīmogs 8. novembris).
Pieteikumā norādi pirmsskolas izglītības iestādi, grupiņu, bērnu skaitu, kontaktinformāciju.
* Uzvarētājus noteiksim 20. novembrī.
* Uzvarētāju noteiks nodibinājuma "Fonds Mammām un Tētiem” pārstāvju veidota žūrija.

BALVAS
Atbalstītāji

Pārsteiguma balvas no “Annahouse.lv”

Organizators un atbalstītājs