Bezvests.lv paziņo par mazā Ivana meklēšanas pārtraukšanu

Organizācijas bezvests.lv brīvprātīgie, kuri no vakardienas piedalās 5 gadus vecā Ivana Berladina meklēšanā, nākuši klajā ar paziņojumu. Organizācija beidz pazudušā bērna meklēšanu, jo vairs nezina, kur varētu to turpināt.

Tiklīdz Valsts policija lūgs mums palīdzību pārbaudīt kādu konkrētu apgabalu, mēs nekavējoties reaģēsim, ziņo Bezvests.lv vadītājs.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

"Tiklīdz Valsts policija lūgs mums palīdzību pārbaudīt kādu konkrētu apgabalu, mēs nekavējoties reaģēsim," ziņo Bezvests.lv vadītājs.

 

"Brīvprātīgo organizācija BEZVESTS.LV pēc Valsts policijas lūguma pieslēdzās meklēšanai vakar un rūpīgi pārbaudīja visu Liepājas apkārtni. Mūsu grupu vadītāji izdarīja visu, kas no viņiem bija atkarīgs, vadāja pa mežu un pilsētu milzīgu skaitu cilvēku, kuri vēlējās palīdzēt meklēt mazo puisēnu.

Bet šobrīd situācija ir tāda, ka nav nekādu pavedienu. Kur vēl meklēt - mēs nezinām, visas iespējamās vietas un aizdomīgie apgabali ir rūpīgi pārbaudīti. Mēs nevaram vienkārši izlikties, ka meklējam," uzver Bezvests.lv vadītājs Aleksandrs Faminskis. "Tāpēc Bezvests.lv pieņēma lēmumu, ka pārtrauc 5 gadus vecā zēna, kurš pazuda Pāvilostas ielā, meklēšanu Liepājā. Tiklīdz Valsts policija lūgs mums palīdzību pārbaudīt kādu konkrētu apgabalu, mēs nekavējoties reaģēsim. Pagaidām mums tikai raksta un zvana ekstrasensi, kā arī agresīvi noskaņoti cilvēki, kuri aicina uzlauzt pagrabus un bēniņus. Mēs esam kategoriski pret haosu un anarhiju un šobrīd ieturam pauzi."

 

Reklāma
Reklāma

Visu meklēšanu vada un organizē Valsts policija. Tāpēc visus jautājumus lūdz uzdot viņiem pa tālruni - 110. 

 

LASI ARĪ: Pazudušā Ivana mamma skaidro, kāpēc tik vēlu ziņoja policijai

Policija paziņo: mainīs mazā Ivana pazušanas izmeklēšanas taktiku