Arī šonakt nav izdevies atrast mazo Ivanu. Meklēšanu turpinās pie Tosmares ezera

Liepājā sestdien pazudušais piecgadīgais Ivans Berladins pagaidām vēl nav atrasts, un viņa meklēšana turpinās.

Liepājā pazudušais zēns vēl nav atrasts. (Foto: Bezvests.lv)

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Liepājā pazudušais zēns vēl nav atrasts. (Foto: Bezvests.lv)

 

Valsts policija savā sociālā tīkla "Facebook" kontā raksta, ka meklēšanā iesaistītie visas nakts garumā pārmeklēja Liepāju. Šodien ap plkst.5 tiks sākti meklēšanas darbi pie Tosmares ezera, kur ar helihopteru tiks pārmeklēts purvainais apvidus.

Visu brīvprātīgo pulcēšanās vieta ir Liepāja, Viršu iela 9/11. No šejienes norisinās turpmākā meklēšanas koordinācija un ir iespējams uzzināt informāciju par zēna meklēšanu.

Jau ziņots, ka vakar Valsts policijā svētdien saņemts iesniegums par to, ka sestdien ap plkst.8.30 no savas dzīvesvietas Liepājā, Pāvilostas ielā, izgāja piecgadīgais Berladins.

Zēnam ir vidējas miesas uzbūves, viņam ir īsi, gaiši mati, zilas acis. Viņam mugurā bija krekls ar uzrakstu - zaļš vai oranžs, zila adīta jaka ar rāvējslēdzi un zilas sporta bikses. Kājās bija raibas zeķes un sandales bēšā krāsā. Zēns sarunājas krievu valodā.

Reklāma
Reklāma

Ņemot vērā, ka bērns, visticamāk, ir kustībā, policija aicina katru Liepājas iedzīvotāju rūpīgi apsekot ja ne tālākas teritorijas, tad vismaz savu māju apkārtni - tādējādi kopīgiem spēkiem apsekojot iespējami plašāku teritoriju. Tāpat Liepājas iedzīvotāji tiek aicināti pievērst uzmanību vecākiem ar bērniem - ar ko bērni spēlējas rotaļu laukumos un ar ko runā.

Ja kādam ir informācija par zēna iespējamām uzturēšanās vietām, policija par to lūdz informēt, zvanot uz tālruņa numuru 110.

 

Avots: www.kasjauns.lv