Pa Vecrīgas kafejnīcām klīst ārzemnieks, kurš uzmācas mazgadīgām meitenēm. VIDEO

Vecrīgā jau vairākām pusaudzēm uzmācies kāds apmēram 45 gadus vecs angliski runājošs ārzemnieks, kurš sakās esam no Maltas. Viņš meitenes aicina doties pie sevis uz dzīvokli iedzert, kur sola „pastāstīt un parādīt” visu par intīmām attiecībām. Policijā pret netikli uzsākts kriminālprocess.

Pa Vecrīgu klīst kāds ārzemju tūrists, kurš uzmācas pusaudzēm, viņas aicinādams iedzert un nodarboties ar intīmām attiecībām. Par izvirtuli policijā jau saņemti vairāki iesniegumi.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Pa Vecrīgu klīst kāds ārzemju tūrists, kurš uzmācas pusaudzēm, viņas aicinādams iedzert un nodarboties ar intīmām attiecībām. Par izvirtuli policijā jau saņemti vairāki iesniegumi.

 

Neķītrais vīrietis vēl nav notverts, bet Rīgas Valsts policijas Kriminālpolicijas nodaļā pret viņu uzsākts kriminālprocess par mazgadīgu personu pamudināšanu iesaistīties seksuālās darbībās, TV3 raidījumam „Bez Tabu” pastāstīja Valsts policijas preses pārstāvis Dairis Anučins. Par personu, kuras nav sasniegušas 14 gadu vecumu, pamudināšanu iesaistīties seksuālās darbības paredzēts pat līdz piecus gadus ilgs cietumsodu. Pret šo vīrieti policijā jau ir saņemti trīs iesniegumi.

 

Helēna un Sabīne raidījumam pastāstīja, ka gaišā dienas laikā kādā vecpilsētas kafejnīcā laiski baudīja vasaras brīvlaiku, kad pie viņām piesēdās angliski runājošs 45 gadus vecs kungs. Sākumā saruna bija visnotaļ sadzīviska – viņš pastāstīja, ka ir tūrists no Maltas un pamēļoja par iepirkšanos. Vārdu pa vārdam saruna kļuva aizvien nepiedienīga, līdz vīrietis meitenes aicināja doties sev līdzi uz kādu dzīvokli, kur viņš viņām pastāstīšot visu par intīmām attiecībām. Vīrieti nemulsināja arī tas, ka meitenēm bija tikai 13 gadu. Netiklis no meitenēm atstājās tikai tad, kad jau vairākas reizes pēc kārtas bija saņēmis stingru atteikumu.

 

Meitenes par notikušo nolēma aizmirst, līdz Helēna atkal uz ielas sastapa netiklo maltieti. Viņš atkal meiteni aicināja sev līdzi iedzert un parunāt par intīmām attiecībām. Helēna šoreiz ne tikai atteica, bet arī pamatīgi sadusmojās – viņa vīrieti nofotografēja un par viņu ziņoja policijai.

 

Reklāma
Reklāma

Savukārt kādas Vecrīgas kafejnīcas bārmene vēlāk pastāstījusi, ka netiklis viņai esot pazīstams – viņš ne tikai bārmenei izteicis nepiedienīgus piedāvājumus, bet arī uzmācies ne vienai vien meitenei. Nav zināms, cik no viņām aizmukušas no izvirtuļa, bet cik piekritušas viņa pavedināšanai.

Sīkāk par netikļa gaitām Vecrīgā skatieties videosižetā.

Ārzemju tūrists Vecrīgā uzmācas jaunām meitenēm

Avots: www.kasjauns.lv