Jūrmalā darbu uzsāk pasaulē pirmais viroterapijas ekselences centrs

Jūrmalā, Majoros, atklāts pasaulē pirmais viroterapijas ekselences centrs. Viroterapija ir vēža ārstēšana, izmantojot īpašu onkolītisku vīrusu, kurš spēj atrast un iznīcināt ļaundabīgā audzēja šūnas.

Foto Jānis Mednis. Publicitātes fotogrāfija

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto Jānis Mednis. Publicitātes fotogrāfija

Viroterapija ir saudzīga un droša vēža ārstēšanas metode, kas uzlabo pacienta dzīvildzi un dzīves kvalitāti. Pasaulē pirmais klīniskajā praksē ieviestais onkolītiskais vīruss ir RIGVR

Starptautiskais Viroterapijas Centrs (SVC) saviem pacientiem nodrošina komplekso viroterapiju, diagnostiku, fizioterapiju, uztura terapiju, psihoterapeita konsultācijas, kā arī mūzikas un mākslas terapiju.

“Šī klīnika ir vēsturisks turpinājums Ainas Mucenieces radītajam Viroterapijas centram. SVC ir pirmais Viroterapijas ekselences centrs, kur pacientiem ir iespēja saņemt gan daudzgadīgu un pieredzējušu speciālistu palīdzību, gan arī papildterapijas, kas palīdz gūt augstākus terapeitiskos rezultātus,” saka Kintija Barloti, Starptautiskā Viroterapijas Centra valdes priekšsēdētāja.

Reklāma
Reklāma


Starptautisko Viroterapijas Centru 2008. gadā dibināja profesore Aina Muceniece unLatvijas vadošie onkologi, imunologi un zinātnieki. Viroterapijas centra izveidē investēti ap 500 000 eiro.