Ikgadējais rokdarbnieku-invalīdu tirdziņš pārcēlies uz "Domina Shopping"

16.decembrī tirdzniecības centrā Domina Shopping darbu sācis Rokdarbinieku-invalīdu Ziemassvētku tirdziņš, kas uz lielveikalu ir pārcēlies no ikgadējā invalīdu tirdziņa Daugavas sporta namā.

Ar sirds siltumu darinātas dāvanas

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Ar sirds siltumu darinātas dāvanas

Tajā piedalās vairāk nekā 40 rokdarbnieki, kuri pārstāv Rīgas, Dobeles, Ogres, Apes, Jēkabpils, Babītes novada, Ropažu, Olaines, Cēsu, Kokneses un Ādažu novada invalīdu biedrības. Tirdziņu rīko Invalīdu un mazturīgo senioru atbalsta fonds (IMSA Fonds).

Šajā tirdziņā var iegādāties visdažādākos adījumus un tamborējumus (cimdus, zeķes, cepures, šalles, apmetņus, sedziņas, austus lupatu deķus), apgleznotus un batikotus priekšmetus, bērnu čībiņas no ādas un dzijas, kā arī rotas no pērlītēm, ādas un dabas materiāliem. Plašā sortimentā ir arī koka rotaļlietas un karotes, dabas materiālu glezniņas, apsveikuma kartītes un dāvanu kastītes, filcējumi, pinumi, ādas izstrādājumi un, protams, lai Ziemassvētki būtu skaisti, meistari sarūpējuši arī pērļu un tamborētus eņģelīšus, pārsliņas un zvaniņus, dāvanu maisiņus un gardas piparkūkas.


“Nav noslēpums, ka cilvēkiem ar īpašām vajadzībām ir nepieciešams lielāks gan morālais, gan materiālais atbalsts, tāpēc priecē tas, ka mūsu valstī ir uzņēmumi, kuri izprot šo situāciju un vēlas palīdzēt,” saka Aina Gipstere, IMSA Fonda priekšsēdētāja.

Tirdziņš darbosies katru dienu no 16. līdz 30.decembrim no plkst. 10:00 līdz 21:00. Svētku dienās tirdziņš darbosies no plkst. 10:00 līdz 20:00 24.decembrī un no plkst. 12:00 līdz 20:00 25.decembrī.

Reklāma
Reklāma

9.decembrī tirdzniecības centrā Domina Shopping darbu sācis lielākais iekštelpu Ziemassvētku tirdziņš Rīgā. Tajā piedalās vairāk nekā 125 ražotāji un amatnieki no visas Latvijas, nodrošinot iespēju iegādāties sirsnīgas dāvanas gan ģimenei un draugiem, gan sagādāt visu nepieciešamo svētku galdam un mājīgai atmosfērai.