Ģimene, kurā jau aug 12 dēli, sagaidījusi savu trīspadsmito puiku. Bet gribēja meitu...

Kāds Mičiganas pāris, kuram jau ir piedzimuši 12 dēli, nesen dzemdībās sagaidīja savu 13. dēlu. Ģimene gaidīja līdz dzemdībām, lai noskaidrotu sava jaunākā bērniņa dzimumu. Pāris jau 22 gadus cenšas ieņemt meitiņu.

Gribēja vismaz vienu meitiņu. Nu ģimenē aug 13 dēli!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Gribēja vismaz vienu meitiņu. Nu ģimenē aug 13 dēli!


40 gadīgā māmiņa Kateri stāstīja, ka viņai ir liela pieredze ar lielām ģimenēm, un viena no tām ir viņas pašas - dzīvojot kopā ar 13 dēliem. Jaunie vecāi atzina, ka būtu bijuši šokēti, ja viņiem būtu piedzimusi meita. ”Ja mums būtu piedzimusi meita, tas būtu bijis lieliski, bet šajā situācijā tam vairs nav nozīmes.”


Pārim ir jau 12 dēli: Tailers (22), Zaks (19), Drū (18), Brendons (16), Tomijs (13), Vinnija (12), Kelvins (10), Geibs (8), Veslijs (6), Čārlijs (5), Lūks (3), Takers (2).


Ģenētiķis atzīst, ka iespēja dzemdēt 13 dēus pēc kārtas ir tikai 0,02%.


Māmiņa atzīst, ka bērnu audzināšanu uzskata par īpašu lietu.
”Man patīk būt stāvoklī. Es esmu bijusi pusi no savas dzīves stāvoklī, kas ir ļoti forši un ļoti īpaši.” Māmiņa piebilst, ka katrs ir bērns ir kā daļa no tevis. Katra diena ir kā Mātes diena.


Pārim pirmais bērns piedzima, kamēr abi gāja universitātē. Pēc pirmā bērna piedzimšanas viņi ir mēģinājuši tikt pie meitiņas, bet dzimuši tikai puikas.

Reklāma
Reklāma


Esot stāvoklī ar savu 13. bērnu, māmiņa esot minējusi, ka viņai neesot nozīmes, vai viņiem dzims puika vai meitene. ”Tomēr, ja man būtu iespēja pasūtīt dzimumu, es izvēlētos meitiņu. Es esmu darījusi visas puiku lietas. Man gribētos izmēģināt, kā ir audzināt meitu.”

Kas zina, varbūt paveiksies nākamajā reizē!

 

Avots: www.dailymail.co.uk

Rakstu publicēšanai sagatavojusi Ita Petrika, speciāli mammamuntetiem.lv