Iekrišana liftā šahtā traģiski beidzas mazam puisēnam no Varakļāniem

Traģiska nelaime notikusi Varakļānu slimnīcā, kur, iespējamu būvniecības pārkāpumu rezultātā lifta šahtā iekritis un nosities mazs puisītis, ziņo raidījums „Degpunktā”.

Cilvēciski esot saprotams, bet neesot bijis paredzams

FOTO: Shutterstock.com

Cilvēciski esot saprotams, bet neesot bijis paredzams

Traģēdija notikusi pilnīgi neparedzami - Elstu ģimene Varakļānos devusies uz slimnīcu, lai apciemotu stacionārā esošo slimo vecmāmiņu. Dodoties mājup no slimnīcas, tēvs un viņa 1,8 gadus vecais dēliņš izlēma braukt ar liftu.


Kāpjot liftā, puisēns iekritis aptuveni 34 centimetru platā spraugā. Lai gan tēvs un palīgi reaģēja zibenīgi, izceļot bērnu no šahtas un nododot to mediķu rokās, zēns, krītot no 4 metru augstuma, bija guvis pārāk smagas traumas un naktī slimnīcā nomira.
 

Kamēr vecāki ir satriekti un pārdzīvo notikuši, tikmēr slimnīcas pārstāve skaidro, ka cilvēcīgi viņai vecāku ir ļoti žēl, tomēr šādu situāciju viņa nekādi neesot varējusi paredzēt.
 

Reklāma
Reklāma

Mirušā puisēna onkulis, kas ir būvniecīnas speciālists. izlēmis šo situāciju izmeklēt. Viņš uzskata, ka lifts ir izbūvēts nepareizi un nav derīgs ekspluatācijai. Tāpat kungs pauž neizpratni, kā vispār tas iespējams, ka šo projektu pieņēmusi būvvalde un uzsver, ka sodam šajā situācijā jābūt visbargākajam.