Gaidību laika nometne topošajām māmiņām "Piedzimt par mammu" un citi "Ģimenes ligzdas" pasākumi jūlijā

Topošo māmiņ, sirsnīgi aicinām Tevi nelielā 10-12 dalībnieču lokā lauku vides mierā, esot brīvai no ikdienas rūpēm un steigas, izbaudīt brīnišķīgu piedzīvojumu kopā ar savu gaidāmo mazulīti!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Nometnē varēs gūt jaunu informāciju, saņemt atbildes uz jautājumiem, ieklausīties sevī un bērniņā, atpūsties un smelties spēkus gaidāmajām pārmaiņām dzīvē.

Dūlu Līgas Giniborgas, Baibas Stikutes, Ilzes Kuduliņas, un vecmātes Rudītes Brūveres vadībā visas kopīgi izzināsim grūtniecības laikā notiekošās ķermeniskās un emocionālās pārmaiņas, izmantojot kustības, elpošanu, meditācijas, vizualizācijas u.c. metodes informatīvi, emocionāli un praktiski gatavosimies dzemdībām, mācīsimies ļauties un paļauties, apjaušot sev piemītošo iekšējo spēku, ļausim piedzimt sajūtai, kas ielikta sievietes sirdī.
 

Tas viss un vēl vairāk trīs brīnišķīgās dienās. Plāšāka informācija "Ģimenes šupulis" mājas lapā. Maksa 149 eiro, dalību rezervējot ar avansa maksājumu 30 eiro apmērā. Ir iespēja vienoties par individuālu pieeju samaksas kārtībā. Pieteikšanās līdz 7.jūlijam.

4.-5. jūlijā " Ģimenes ligzdā"  divu dienu seminārs par rebozo lakata izmantošanu grūtniecības laikā. Semināru vadīs un no Nīderlandes – pieredzējušas Rebozo metožu speciālistes, grāmatas „The Rebozo Technique Unfolded” („Rebozo metodes izklāsts”) autores. 

 

Reklāma
Reklāma

No 20.-25.jūlijam nometne daudzbērnu mammām "Atelpa". Tas būs atvaļinājums nedēļas garumā, kurā baudīsim nesteidzīgus rītus ar rīta rosmi un brīdi Tavai lūgšanai, izglītojošas un iedvesmojošas lekcijas, diendusu un mierīgu kopā būšanu, aktīvas un mierīgākas nodarbes, veselīgas maltītes no sezonālo produktu klāsta, sirsnīgas sarunas u.c. lietas, kurām jau sen biji atmetusi domu pieķerties. Dalības maksa nav, bet priecāsimies par atbalstu Ģimenes Šūpuļa Patvēruma mājai.

Sīkāka informācija un pieteikšanās - info@gimenes-supulis.lv vai zvanot Ilzei tālr. 26482060