Dvīņu neticamā izglābšanās pēc sadursmes ar auto. Šoferis bijis pamatīgā reibumā

Dzēris autovadītājs, kuram asinīs tika konstatēts alkohola līmenis, kas 10 reižu pārsniedz atļauto daudzumu, notriec ratiņus ar dvīņiem tajos.

Bērniņu veselības stāvoklis pēc sadursmes ar auto tiek raksturots kā stabils.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Bērniņu veselības stāvoklis pēc sadursmes ar auto tiek raksturots kā stabils.


Krimā, Ukrainā, kāds dzēris šoferis notrieca bērnu ratiņus, kurus pa parku stūma viņu mamma. Māte, redzot, ka viņiem traucas virsū mašīna, centās no sadursmes izvairīties, stumjot ratus malā, tomēr automašīnas vadītājs uzbrauca virsū ratiem, un sadursmes rezultātā rati ar dvīņiem tika notriekti un aizsviesti vairāku metru attālumā.


Neticami, tomēr mazuļi izdzīvoja, tomēr no traģēdijas viens no mazuļiem tika pasargāts par mata tiesu, kad bērns tika aizsviests no nokrita tieši pie mašīnas aizmugurējās riepas. Aculiecinieks stāsta, ka dzērājšoferis jau grasījās vadīt auto atpakaļgaitā, tomēr bērna mātes histēriskie kliedzieni lika šoferim apstāties. Histēriskā māte tika redzēta raudam, viņai esot noliekusies pie saviem savainotajiem bērniem, kamēr apkārt esošie sazvanīja ātro palīdzību un policiju. Mediķi steidzami nogādāja bērnus slimnīcā, bērnu stāvoklis tika noteikts kā stabils.

Dzērājšoferis vēl joprojām sēdēja pie mašīnas stūres. Vīrietis apgalvoja, ka viņš iebrauca parkā, lai izvairītos no sadursmes ar pretīmbraucošu mašīnu.

Marina Matvejeva, kura ir šī notikuma aculieciniece, stāsta: “Es biju izgājusi pastaigā un es redzēju, kā mašīna pēkšņi nobrauca no ielas parkā un brauca tieši virsū mātei ar viņas bērniem. Kad mašīna sadūrās ar ratiem, tie tika aizsviesti pa gaisu vairāku metru attālumā. Viens no bērniem nokrita bīstami tuvu mašīnas aizmugurējai riepai. Autovadītājs grasījās doties atpakaļgaitā, bet māte izmisīgi kliedza, lai vadītājs apstājas. Ja vadītājs neapstātos, viņš pavisam noteikti būtu bērnu nogalinājis. Māte metās pie saviem bērniem, lai viņus aizsargātu.”

Reklāma
Reklāma


Policija ieradās pēc dažām minūtēm, un atrada māti kopā ar saviem bērniem, izmisīgi raudot. Dzērājšoferis vēl joprojām sēdēja pie mašīnas stūres. Vīrietis apgalvoja, ka viņš iebrauca parkā, lai izvairītos no sadursmes ar pretīmbraucošu mašīnu. Kad policija izmērīja vīrieša elpā esošo alkohola daudzumu, tas uzrādīja, ka vīrieša elpā alkohola koncentrācija 10 reižu pārsniedz atļauto daudzumu. Vadītājs arī nevarēja uzrādīt savu autovadītāja apliecību, apgalvojot, ka ir to nozaudējis, tomēr spēja uzrādīt mašīnas dokumentus. Vīrietis tagad stāsties tiesas priekšā par braukšanu dzērumā un citu cilvēku dzīvību apdraudēšanu.

 

Avots: www.dailymail.co.uk 

Sagatavojusi Ita Petrika, speciāli Mammamuntetiem.lv