Māsas - Siāmas dvīnes dzīvo ar vienu ķermeni un dala kopīgu mīļāko

Indija ir zeme, kurā visu neparasto, rietumnieka uzskatos pat kroplīgo, uzskata par dievišķā izpausmi. 45 gadus vecās Siāmas dvīnes Ganga un Jamuna ir māsas, kas dala vienu ķermeni un vienu mīļāko. Sievietēm ir viens vēders, bet katrai ir sava galva, pāris roku un uz abām 3 kājas. Neparastā izskata dēļ Indijā viņas dēvē par "Zirnekļu māsām" jeb "The Spider Sisters”.

Ja mīl pa īstam, tad fiziskie trūkumi paliek nesvarīgi, uzskata mīlnieks

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Ja mīl pa īstam, tad fiziskie trūkumi paliek nesvarīgi, uzskata mīlnieks

Iztiku neparastās dvīnes pelna, stādājot ceļojošā cirkā. Ja neskaita iedzimto anomāliju - kopā saaugušos ķermeņus, citādi sievietes ir pilnīgi veselas un iespējams, nodzīvos ilgu un laimīgu mūžu.


Kā jau visas sievietes, viņas gribēja attiecības, bet kopdzīves īpatnību dēļ cerības par attiecībām viņas jau sen bija atmetušas.

Bet notika gandrīz vai neticamais - pirms kāda laika Ganga un Jamuna satika vīrieti Jasimuddinu, kurš, kā pats apgalvo, uzreiz esot sajutis ciešu emocionālo saiti ar abām māsām.  Visiem trim tā bija mīlestība no pirmā acu skatiena.
 

Tagad vīrietis abām dāmām cenšas sniegt mīlestību un rūpes, cik vien daudz ir iespējams. Viņš nav bagāts un nespēj viņām palīdzēt finansiāli, bet viņš māsām ziedo sevi, solot tām nebeidzamu mīlestību. Fiziskos defektus viņš neuzskata par škērsli attiecībām. Vīrietis pat apgalvo, ka tos " neredz".

 

Reklāma
Reklāma

 

 

Avots: dailymail.co.uk