Iznācis Dzintras Kalniņas netradicionālās mūzikas albums: Labās lietas notiek pašas

All Good Things Are Meant To Be (jeb Labās lietas notiek pašas) ir akustisks iedvesmojošas mūzikas albums, kurā mūzika savijas ar dabas skaņām un kurā dziesmu vārdi ir rotaļīga dzeja, kas pauž autores pasaules skatījumu. 

FOTO: Mammamuntetiem.lv

To tematika ir iekšējā harmonija, pašiedvesma, saskaņa ar visu un visiem. Skaniski tā ierindojas New Age žanrā.

 

Dzintra Kalniņa ir vairāku līdzīga satura grāmatu autore, un ar mūziku kopš 2007. gada nodarbojās Lielbritānijā, pēdējo gadu laikā pievēršoties skanējumam, kas iet roku rokā ar viņas iekšējo pārliecību, ka katrs pasaulē ir nācis teikt tieši savu sakāmo tieši sev unikālajā manierē. “Mans galvenais mērķis gan rakstot grāmatas, gan mūziku, ir iedvesmot cilvēkus darīt to, ko viņi no sirds vēlas, un darīt to šodien, kaut vai pa mazam solim, neatliekot to visu laiku uz rītdienu un negaidot perfektos apstākļus,” saka Dzintra. 

 

Albums aptver 10 dziesmas, kas tapušas laikā no 2011. līdz 2015. gadam un kuru iedvesmas avoti ir  daba un cilvēces garīgā pašapziņa, kas paspilgtinājusies tieši šajā posmā.  Saturiski liela ietekme ir arī austrumu filosofijai. 

Reklāma
Reklāma

 

Skanisko izpildījumu iespaidojuši tādi mākslinieki kā mantru mūzikas izpildītājas Snatam Kaur un Janin Devi, britu brīvdomātājs Passenger, dziesminieks Niks Dreiks, bezgala daudzi eksperimentālās mūzikas žanra pārstāvji, kā arī dažādu tautu tradicionālās melodijas.

 

Albums pieejams elektroniski: https://dzintrakalnina.bandcamp.com/releases