Šodien pēdējā diena, kad var iesūtīt foto konkursam "Manas ģimenes ceļš"

Vēl 30.aprīlī ikviens aicināts sūtīt portālam www.mammamuntetiem.lv fotogrāfijas fotokonkursam “„Manas ģimenes ceļš”, atgādina Labklājības ministrija (LM).

Vēl divas dienas, kad vari iesūtīt savu ģimenes ceļa bildi!

FOTO: Shutterstock.com

Vēl divas dienas, kad vari iesūtīt savu ģimenes ceļa bildi!

 

Rīt, 30. aprīlī noslēdzas LM, Valsts bērnu tiesību aizsardzības inspekcijas, SIA "Apgāds Zvaigzne ABC", VAS „Latvijas Valsts ceļi” - Latvijas Ceļu muzeja un A/S "Latvijas Valsts meži" kopā ar portālu www.mammamuntetiem.lv organizētais fotokonkurss. Patlaban fotokonkursam iesūtītas un portālā nopublicētas vairāk nekā 100 fotogrāfijas, kurās ir iemūžināts ceļš, kas caurvij konkrētas ģimenes dzīvi vai raisa asociācijas ar ģimenes tēmu pozitīvās emocijās. 

 

Fotokonkursa laureātus aicinās uz apbalvošanas svinīgo ceremoniju 2015. gada 16. maijā Šlokenbekas muižā (Milzkalnē, Engures novadā), kur viņus godinās koncertuzveduma „Mans ģimenes ceļš” laikā. Labāko fotogrāfiju autori žūrijas vērtējumā saņems vērtīgas pārsteiguma balvas no VAS „Latvijas Valsts ceļi” - Latvijas Ceļu muzeja, LM, SIA "Apgāds Zvaigzne ABC", kā arī A/S „Latvijas valsts meži”. Savukārt tas konkursa dalībnieks, kura fotogrāfija saņems augstāko novērtējumu no  www.mammamuntetiem.lv redakcijas, saņems speciālo balvu no portāla. 

 

Piemēram, A/S "Latvijas Valsts meži" laureātiem dāvās ieejas kartes ģimenēm Tērvetes dabas parkā, kuras var izmantot ieejas biļetēm, vilcieniņam, kā arī kāpšanai skatu tornī. Plašāka info Tērvetes dabas parka mājaslapā: http://www.mammadaba.lv/tervetes-dabas-parks. Savukārt SIA "Apgāds Zvaigzne ABC" dāvanās ir sarūpējis tikko izdotu “Skolēna enciklopēdiju”, kas noderēs ikvienam skolēnam gan izzinot pasauli, gan rakstot projektus vai zinātniski pētnieciskos darbus.

Reklāma
Reklāma

 

Konkursā pieteiktās fotogrāfijas 16.maija koncertuzveduma laikā tiks projicētas arī uz lielā ekrāna, bet 20 no tām visu vasaru būs apskatāmas izstādē Latvijas Ceļu muzejā. Konkursa mērķis ir aicināt saskatīt un iemūžināt skaistas, mākslinieciskas vai neparastas ainavas ar lielākiem vai mazākiem ceļiem, kuru centrā ir ģimenes dzīve vai notikumi, kas emocionāli pozitīvā gaisotnē asociējas vienlaikus ar ģimenes un ceļa tematiku. 

 

Atgādinām, ka laikā no 2015.gada 1. aprīļa līdz 2015.gada 30.aprīlim ikviens varēja piedalīties fotokonkursā un sūtīt bildes portālam e-pastā redakcija@mammam.lv vai publicēt šeit: sadaļā „Galerijas” - „Manas ģimenes ceļš”.