Satriecošs skaistules un rūķa mīlestības stāsts. "Mums ir viss! Arī sekss..."

Šons Stīvensons un Mindija Knisa ir diezgan neparasts pāris. Skaistule un briesmonis, kas kopā ir no 2009. gada.  Šons ir invalīds kopš dzimšanas. 35 gadus vecais vīrietis piedzima ar retu un smagu kaulu sistēmas pataloģiju – osteogenesis imperfecta. Viņš neaug un viņa kauli ir tik trausli, ka līdz 18 gadu vecumam jaunais vīrietis bija piedzīvojis vairāk nekā  200 kaulu lūzumus.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

  

No mazākā satricinājuma lūza kāju, roku, muguras kauli, ribas, deguna skriemeļi utt. Pēdējais smagais kritiens bija izvelšanās no ratiņkrēsla, izvedot pastaigā suni. Toreiz Šons salauza iegurņa kaulu, potītes un pat guva galvas kausa plīsumu. Rezultātā Šons ir tikai nepilnus 82 cm garš, pie tam pārvietoties ar kājām viņš nevar.
 

Par spīti kroplajam augumam, vai arī, iespējams, tieši pateicoties tam, Šona garīgā un emocionālā pasaule ir brīnišķīga. Viņš ir par sevi pārliecināts vīrietis, kas uzstājas ar motivācijas uzrunām dažādos publiskos pasākumos. Proti, viņš iedvesmo citus saņemties, nebaidīties, nepadoties grūtību priekšā, pieņemt sevi un citus un doties tālāk. Šons ir uzstājies uz vienas skatuves kopā ar Dalailamu un Bilu Klintonu. Neviens, kas ir saticis šo mazo cilvēku, neaizmirst viņa lielo dzīvi, apgalvo tie, kas dzirdējuši Šona uzrunas. Lai nu kurš, bet viņš taču zina, cik grūti cilvēku sabiedrībā ir būt savādākam.

 

Proti, viņš iedvesmo citus saņemties, nebaidīties, nepadoties grūtību priekšā, pieņemt sevi un citus un doties tālāk.

 

2009. gadā draugu kompānijā Šons satika jaunu un pievilcīgu sievieti Mindiju. Uzplauka jūtas un 2012. gadā pāris apprecējās.  Neparastā ģimene uzreiz nonāca preses uzmanības lokā un interneta komentāros tā saucamie „troļli” – cilvēki, kas agresīvi komentē, sāka sūtīt aizskarošas un pazemojošas ziņas par to, ka šāds vīrietis pilnīgi noteikti nevar darīt laimīgu sievieti. Minnija noteikti ir apprecējusi Šonu nauda dēļ un seksa starp vīru un sievu nav.

Divus gadus paciešot šos aizvainojumus, pāris nolēma atbildēt visiem, kurus interesē, kā gan iespējams, ka skaista sieviete izvēlas dzīvot ar nepievilcīgu vīrieti.

Mindija „Ir sievietes, kas uzskata, ka iesaistīties attiecībās ar vīrieti, kas ir īsāks par viņu, ir pazemojoši. Lai arī Šons ir tikai 81 cm cm garš, bet es – 150 cm gara,  mēs esam neaprakstāmi laimīgi mūsu attiecībās. Šons spēj paust jūtas un likt man justies īpašai. Viņš simtiem reižu dienā saka, ka mīl mani un, jā, viņš spēj par mani rūpēties. Protams, ņemot vērā viņa auguma īpatnības, ir lietas, kuras man ir jādara vīra vietā. Piemēram, viņš nevar aiziet uz veikalu un kaut ko nopirkt ģimenes vakariņām, jo viņu zem veikala letes vienkārši nepamanīs. Man ir jāvada mašīna, jāveic daži mājas pienākumi, kurus citās ģimenēs dara abi. Toties Šons ir neatkārtojams mīļākais – viņš ir kaislīgs, izdomas bagāts un mums ir satriecoša intīmā dzīve lai ko arī neteiktu skaudīgie nelabvēļi. Protams, sekss ar Šonu ir savādāks nekā ar standarta izmēra vīrieti„  stāsta Mindija.

 

Reklāma
Reklāma

Iespējams, ka šie normālie cilvēki nespēj pieņemt paši savus normālos ķermeņus, kur nu vēl iedomāties, ka var mīlēt kroplīgu un slimu augumu



„Cilvēki nespēj pieņemt, ka cilvēks ar īpašām vajadzībām tomēr joprojām ir tāds pats cilvēks kā citi - ar savām vēlmēm, vajadzībām un spējām. Tai skaitā arī seksuālām vēlmēm un fantāzijām. Iespējams, ka šie normālie cilvēki nespēj pieņemt paši savus normālos ķermeņus, kur nu vēl iedomāties, ka var mīlēt kroplīgu un slimu augumu,„ spriež vīrietis.
 

Šons uzsver, ka sekss viņam vienmēr ir nozīmējis daudz. „Tas ir gandrīz pats svarīgākais dzīvē, kas man dod prieku.”

Pašlaik Mindija un Šons apsver iespēju kļūt par vecākiem. Vīra veselības stāvoklis ir tāds, ka iespēja kļūt par tēvu dabīgā ceļā var arī nepiepildīties. 50% gadījumu cilvēkiem ar šo diagnozi ir problēmas ar auglību un ir risks nodot saslimšanu pēcnācējiem. Iespējams, viņi adoptēs bērnu no Āfrikas vai Āzijas.

 

 

Informācija un ekrānšāviņš no Daily Mail.co.uk.