Rīgas bērnudārzu sporta dienā bērnudārzniekus mudinās sportot

27. novembrī Rīgā, Olimpiskajā sporta centrā, notiks krāsaina un aizraujoša sporta diena visiem mazajiem Rīgas pirmsskolas izglītības iestāžu sagatavošanas grupu bērniem. 

Vēl var pieteikties uz Rīgas bērnudārzu sporta dienu

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Vēl var pieteikties uz Rīgas bērnudārzu sporta dienu

 

Galvenais šī pasākuma mērķis ir sekmēt Rīgas pirmskolas izglītības iestāžu sagatavošanas grupu  audzēkņu radošās izpausmes, attīstīt dažādas kustību pamatprasmes, veicināt līdzdarbošanos vienā  komandā, sekmēt viņu fiziskās aktivitātes un radīt interesi par tām. Šī sporta diena būs ne tikai sportisks  un aktīvs piedzīvojums, bet arī izzinošs ceļojums, kurā būs iespēja iepazīt jaunus sporta veidus - un kas  zina, varbūt atrast sev jaunu aizraušanos.
 

„Mazie pasākuma aktivitātēs varēs skriet, lēkt, dejot, rāpties, smieties un draudzēties ar citiem bērniem.  Šis pasākums būs īpašs ar to, ka uzdevumos būs jāiesaistās pilnīgi visiem bērnudārzniekiem, jo „lielais  darbiņš uz priekšu tiek, ja katrs savu roku pieliek,” gaidāmo pasākumu raksturo tā rīkotāji.  Atelpas brīdī būs iespēja vērot dažādus paraugdemonstrējumus un elpu aizraujošus priekšnesumus  velotriāla skolas “Karters” un deju grupas “Dance Beat” sniegumā. Par smiekliem un jautrību rūpēsies arī  hokeja kluba „Dinamo Rīga” talismans, kā arī bērniem būs iespēja nofotografēties ar viņu uz speciāli  veidota fona. 
 

Ikviens dalībnieks par labi padarīto darbu saņems arī nelielu balviņu un suvenīru. Pieteikties pasākumam var līdz 24. novembrim, aizpildot pieteikumu, kas ir pieejams visiem Rīgas  pirmsskolas izglītības iestāžu vādītājiem un audzinātājiem. Aizpildīts tas jānosūta uz e-pastu  info.notikumi@gmail.com

Reklāma
Reklāma

Sīkāka informācija par pieteikšanos un pasākum norisi pie grupiņu audzinātājiem, pirmsskolas izglītības  iestāžu vadītājiem vai zvanot projektu kooridinatorēm – Kristīnei Karašniecei (mob. tel. 29365036) vai Annijai Grosbergai (mob. tel. 20377749).